Moldovence aspirante sau gravidute(22)
Raspunsuri - Pagina 9
pogonici1977 spune:
si eu sunt in plina activitate cu casa nou#259;..treb sa le fac mancare zilnic..asa ca de acum nu stiu cat de des mai pot intra pe net..noi speram ca pana la pasti sa terminam..
in rest pana pe 15 martie nu am nimic noutati sa va spoun..at cand merg sa vb cu Onofri
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
bitza20 spune:
Salutare tuturor,
Pogo, ti-am trimis o invitatie pe mess poate ai timp sa intrii diseara 
vanessa80 spune:
POGONICI spor la treaba.
Poate de Paste faceti si petrecere de casa noua.![]()
Aseara am facut eco de morfologie fetala. Junior este f bine.![]()
Maine sper sa reusesc sa ajung la un laborator sa repet analizele de la med de familie.
20+ 
pogonici1977 spune:
nici o sansa sa ma mut de pasti ci dupa...dar totul va fi cum va vrea domnul acum ne chinuim sal vindem pe asta unde stam noi..
cu rabdare vom trece peste toate
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
neata..ayi nimeni nu da cafeaua?????
hai ca vreau si eu una.,..sunt happz ca am net la munca..uraaaaaaaaaaaaa

vanessa80 spune:
Vin si eu la o
. Am fost sa dau sange pt analize si acum trebuie sa pap repede ceva.![]()
21+ 
bitza20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nichi Dau eu cafeluta ,Pogo , pentru tine si pentru toate fetele .O zi buna va doresc ![]() http://tt.lilypie.com/Sfzop3.png |
Nichiiii, ce faci mama draga, pe unde ai mai umblat, cu ce te mai lauzi? Nu prea ai mai dat pe la noi, ce planuri mai ai?
Vanessa, ma buruc ca bebe e bine

Sophie,
de la mine si bafta maine 
Pogo,Delphinas cate o
si un
de la mine
nichi spune:
Bitza ,
,eu sunt binisor,am un deget in ghips
,dar trece...
In privinta proiectului pt. bebe,iau o pauza ,in vara vreau sa incerc un FIV la greci,dar vom vedea...
Si tu vrei sa faci FIV la greci?
pogonici1977 spune:
ma ustura ochii de la oboseala..cine mai da o cafea??????????????????
hai repede acum vreauuuuuu