Moldovence aspirante sau gravidute(22)
Raspunsuri - Pagina 10
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va astept la
sau laptic cald.
Inca o zi de munca si apoi week-end...![]()
Facem pregatirile pt inceperea lucrarilor la camera lui Junior.![]()
Va doresc o zi usoara.
21+ 
pogonici1977 spune:
mmmmmmm..vanesa si eu as face acets lucru si maine..mai ales ca acum am luat ap cu 4 camere..
da ne doamne sio noua un bebe
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pogonici1977 spune:
vreau o cafea de la o graviduta poate se prinde si de mineeeeeeeeeeeeeee
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pysypisi spune:
Buna fetelor!
Am reusit sa fac acele analize pt anticorpi anti-nucleari la Colentina,acum trebuie sa merg la Fundeni pt anticoagulant lupic.Dr mi-a spus in mare sa stau linistita ca el crede ca nu este nimic...si sa asteptam rezultatul peste 10 zile.
Apoi am mers la dr meu Poiana,unde am facut eco si mi-am revazut fumusetea mea,probabilitatea este de fetita...nu stim exact pt ca a stat numai cu spatele.Sper ca data care vine sa nu mai fie rusinoasa si sa se intoarca si cu fata.Toate bune si frumoase in afara de acesti anticorpi care ma tin ca pe jar...dar sper din tot sufletul sa fie bine pana la urma.Doamne ajuta!!!
Va pupik pe toate si va doresc o zi cat mai placuta

+18
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
Delphinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bitza20
Delphi, care mai e starea ta de spirit? |
de primavara
vanessa80 spune:
PYSYPISI ma bucur ca sunteti bine. 
DELPHINAS sper sa vina mai repede primavara ( si caldura). Am vazut la meteo ca va fi frigut. Sper sa treaca babele astea si apoi sa avem vreme frumoasa.![]()
21+ 
pogonici1977 spune:
fetelor cine imi da o mana de ajutor
nu mai pot..ma dor muschii de oboseaLA
programul e asa zilnic
servici...in timpul serviciul daca suna telefonul fug repede cu clientii acasa..telefoanele suna de numa numa...treaba la munca..drumuri..stres si la munca..etc... apoi dute acasa fa cumparaturi..apoi mancare ptr mine. ca eu postesc, mancare ptr echipa de lucru 3 oamnei lor de frupt,..plus sotul si el papa de frupt...drumurii..si uite asa sunt franta...........
ayi treb sa fac tort la nepotul meu ca implineste 7 ani..cauta cadou...cauta diseara faianata si gresie ptr una din bai..fa manacre lor ptr diseara
NU MAI POTTTTTTTTTTTTT
AJUTORRRRRRRRRRR