Moldovence aspirante sau gravidute(22)
Raspunsuri - Pagina 13
arinaa spune:
dragele mele,azi ajuns acasa cu bebe Rares care s-a nascut pe 07.03.2010 la 8 dimineata ,3.400kg si 51 cm suntem un bebe cuminte
sa vedem cat o sa ne tina:))
37+
RARES
mona1982 spune:
Buna fetelor! Asta e prima data cand scriu pe forum, insa va citesc de aproape un an. Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru de aspirante la marele titlu de mami...si mai sper ca dorintele noastre sa fie indeplinite.
Avem la activ cateva luni de cand incercam pt un
, dar de vre-un an mi-e gandul numai la asta.
Va pupacesc dulce pe toate

viitoare
http://www.reducerionline.com
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va astept la o
delicioasa sau la un laptic cu capuccino.
ARINAA
pt tine si bebe Rares. Sa fiti sanatosi.
Ma bucur ca ai ajuns acasa. Cand o sa ai timp poate ne povestesti cum a fost in spital.
( ca sa stim ce ne asteapta).
SOPHIE eu am facut dublu si triplu test, dar a fost alegerea mea sa fac si triplu. Ambele au iesit bine. Iti doresc multa sanatate si rabdare. Totul va fi bine.
Ieri am reusit sa-mi iau rezultatele analizelor si sunt ok. Am scapat si de anemie.![]()
22+ 
vanessa80 spune:
MONA1982 bine ai venit printre noi. Sper sa vi se implineasca cat mai curand visul de a avea
. Ati facut analize? La ce medic mergi?
22+ 
pogonici1977 spune:
mmmmmmmm ce buna e cafeaua de la vanesaa..ca e de la o graviduta
delhinas..fata ce mai mai faci???
nic noutati la tine???
bitza ai ajuns acasa din plimbari????
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Delphinas spune:
arina felicitari. sa fie sanatos bebicu, sa va bucurati de el.
mona bine ai venit.
pogonici multumesc de intrebare. sunt ok.
mona1982 spune:
Buna fetelor!
Vanessa80...da, am facut analize, el are spermograma buna, insa eu is mai problematica..am avut fibrom uterin pe care l-am operat acum un an si un pic si am ovare polichistice, in rest as putea spune ca is ok.
Merg la Dr Dumitrascu Irina.
arina...multa sanatate va doresc, si tie si bebicului Rares. Felicitari!
Pupici !!
viitoare
http://www.reducerionline.com
sophie76 spune:
arinaa sa ti traiasca bebelusul, sa fie sanatos si binecuvintat de Dumnezeu si sa va bucurati de el!
mariadan eu merg la dr Maria Vantu, de care am fost foarte multumita....pina azi, cind am fost la ctrl si am aflat ca tb sa mi repete cerclajul din cauza ca a sarit un fir , nu stiu ce sa cred, nu m a cerclat bine initial, sau pur si simplu am avut eu ghinionul sa patesc asta. Oricum nu ma incinta deloc ideea unei noi internari, anestezii, perfuzii etc.

Nu pot decit sa ma rog ca bebele meu sa fie bine si sanatos !!!
mariadan spune:
sophie, imi pare rau. Dar va fi bine
.
Eu merg la dr. Puflea pana la urma, caci imi mai cunoaste istoricul si mi s-a parut OK.
pogonici1977 spune:
of biata de sophie...nu uita sal rogi pe DD sa te ajute sa treci peste asta
haideti la o cafelutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti