Moldovence aspirante sau gravidute(22)
Raspunsuri - Pagina 12
vanessa80 spune:
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite! 
Nu mi-a mers net-ul toata ziua.
Abia acum a reusit sotul sa il mestereasca.
21+ 
pogonici1977 spune:
buna dimineata..vreau cafea de la o gravidutaaaaaaaaa
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
Salutare! Haideti ca va dau
.
Tocmai am venit de la primul curs prenatal.
Foarte fain si foarte util. A venit asistenta sefa (moasa) si o dr anestezist. Saptamana viitoare o sa vina dr neonatolog.
Eu inca ma lupt cu greturile...Astept rezultatele analizelor, sa vedem daca o sa gasim cauza.
21+ 
pogonici1977 spune:
daomne ajuta vanesaaa...abia astpetam sa ne mai dai sfaturi
dar de sohie nu mai stie nimeniu nimic_??????????????
nea promis ca nu ne paraseste
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la
, ceiut sau laptic cald.
M-am saturat de atata iarna.
Vreau sa fie cald si frumos afara, sa pot sa ma plimb putin. Acus vine si Pastele...
PYSYPISI, SOPHIE ce mai faceti? 
Sa aveti o zi buna. 
21+ 
pogonici1977 spune:
mmmmmmm ce bun e cafeua de la o graviduta
mai dar ce face sophie??????????????????
sophie76 spune:
buna dragi moldovence ,
la toate si va multumesc ca va ginditi la mine!
Despre mine ce sa va spun, nu ma simt f bine, stau doar la pat dar cel mai important e ca bebe e ok si cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa duc sarcina la termen si sa am un copil sanatos!
vanessa, pysy voi ati facut atit dublu test cit si triplu? Eu am facut dublu test, a iesit ok si dr mea m a intrebat daca vreau sa fac si triplu test, ca ea asa procedeaza, asa ca acuma nu stiu ce sa fac , daca e cazul sa l fac sau nu, spuneti mi va rog voi cum ati procedat.
[red]bytzi[/red tu ce mai spui? ai dat startul la fiv? iti tin pumnii!!!!!

pogonici1977 spune:
neata feteleor...
sophie dar unde tie semnatura de graviduta_????????????
cine imi spune si mie cumi sami pun la semnatura...diverse si colorate cu emoticoane????
hai va rog spunetimi si mie
JoAnn spune:
buna fetelor
va mai amintiti de mine 
nu prea am mai scris dar va citesc 
pogonici
vezi ca in dreapta sus de tot unde scrie "intrebari frecvente " ai toate raspunsurile 

o zi buna 

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">