Crestinismul si evolutia spirituala

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Multumesc Mamabear, am sa ma uit.
Acum lucrez la cantecele pentru recitalul copiilor de Florii, pe care am inceput sa il pregatim. Avem vreo 20 de piese, cred ca vi superb.

Sa va spun o faza haioasa, cu Rayan. Eu inca nu am inceput cu el orele de pian, am zis sa mai astept, insa evident el sustine ca stie sa cante, ca uite ce bine tine el mana, el stie tot. I-am spus ca ce face el e clampaneala, si ca ori invata ca lumea, ori se lasa de meserie, si intr-o zi, in lipsa mea, il invata mama cantecul pe care mi l-a aratat mie tot pe la varsta lui ( 5 ani), insa nu l-a invatat cu note, ci cu degete. Vin eu acasa, gasesc pe un carton scris mare : 5-3-3, 4-2-2, 1-2-3-4-5-5-5, etc, incep sa rad. Canta Rayan cu un singur degetel, deci digitatia aia era scris degeaba, incep eu sa ii spun ce note canta. Inchipuiti-va ca el solfegia cu voce tare : " cinci tlei tlei, patlu doi doi, unu, doi, tlei, patlu, cinci, cinci, cini", :))). Nu vrea sa auda de " sol mi mi, fa re re, do re mi fa sol sol sol", si imi spune mama ca azi dimineata in autobuz ( l-a dus ea), in drum spre gradinita, cine canta de zor " cinci tlei tlei"? Rayan, bineinteles, spre deliciul celor de langa el.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Iasmin, problema nu sunt tonalitatile alese, ci timbrul vocii ei. Daca tipa in loc sa cante, e firesc sa fie deranjant, si sunt destui care vor sa se auda frate, sa iasa ei in evidenta, si o dau cu bata-n balta, asta e :)

Crinuta si Rayan

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Rayan e cantaretul lu mama Hai ca a fost super dulce (si inca e). Hai pune poze cu el tuns. Si cu plete ca poate e rocker

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Iasmin, nu am poze cu el tuns inca, si nici nu sunt ultra incantata de cum l-am tuns, dar ii intra parul in ochi. Hai ca dupa ce venim de la gradi poate ii fac poza.

Ar trebui sa deschidem un capitol nou.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Poze netuns :) http://family.webshots.com/album/575929552sYJCTA

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Crinutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Yesssssss, super frumosul lu' mama Rayan, ce rocker e el
Si mami...ce cadina...
Haidi, bre, fa si partea a doua, ca vin fetele acusi, sa le asternem masa noua si curata- pentru scris, of course

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Buna fetele,bine v-am regasit!

Iasmin,ai vazut de ce ziceam eu cu strana/corul?Din aceleasi motive ca ale tale.

Crinuta,mare mare dreptate ai cu rostul suferintei,asa zice si la noi un parinte(poate Cleopa,nu mai stiu)ca cine sufera in viata asta,are"plata"pe lumea cealalta.A fost de fapt singura mea consolare,pe linga speranta ca Domnul ii intareste pe oamenii care sufera,cind am avut singurul meu moment de deznadejde(dupa ce am nascut primul copil,am vazut tot raul din lume,imi aduceam aminte de toate stirile de la ora 5 cu copii abuzati,stiri care fusesera cu ani si ani in urma,nu mai zic ca le prindeam si pe-alea prezente,sotul meu se uita cu groaza la mine,nu mai stia cum sa inchida tv-ul cind,la un telejurnal,prindeam exact faza cu nu stiu ce copil uitat in casa de parinti,aveam impresia ca Domnul ne-a lasat balta,sa facem ce vrem,in fine,mi-a trecut).
Chiar in preajma Craciunului admiram,cu fetele,o cresa/iesle,cum isi decoreaza oamenii pe-aici,si linga noi s-a oprit un domn in scaun cu rotile,elvetian de origine,catolic practicant,care mi-a spus ca el ii e recunoscator lui Dumnezeu pt tot ce i-a dat,ca el e doar handicapat,nu e bolnav...Si noi cit de plingem de mult mai putin...

Si-n afara de asta,draga Crinuta,sinteti realmente frumosi,ma asteptam sa fii cu par lung si negru,nu te vedeam altfel!

Seara buna,fetelor,o sa-mi fac timp sa ascult si muzica si la fel mi-ati amintit ieri ca am si vreo 2 cd-uri cu muzica gregoriana,ia sa le-ascult,va pup!

Mergi la inceput

E lung dar saten inchis. Incerc sa il readuc la culoarea mea naturala, saten deschis-mediu.

Incerc sa deschid un capitol nou.

va pup

Crinuta si minunea ei

Mergi la inceput