Ce gatim in Postul Pastelui ?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

ardei umpluti in sos de rosii
cozonac cu mac(de post)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Cait, multumesc pt. "laptele de orez".
Monica si tie pt. reteta Osnei de cozonac de post (am facut mucenici, am fost f. multumiti de ei mai ales calzi, proaspeti -am pus totusi umplutura... gem, scortisoara, ciocolata de post...).

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cu multa placere

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

ieri cataif , fasole verde cu mujdei

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...



IMPLINIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dona01 spune:

anaemi cum faci cataiful?
eu am facut o singura data si ziceai ca e....sa-ti rupi dintii.... si asta cu tot siropul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireluta39 spune:

Si eu sunt curioasa cum se face cataiful,am vazut de multe ori la tv,dar nu m-am incumetat sa incerc niciodata.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mancare de praz cu masline
Iahnie de fasole
Tarta cu mere

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

azi icre false
brocoli "aburit"
salata

pt cataif :

-250 g fidea ff subtire (eu am avut Baneasa, fideaua cea mai subtire, la punga de 400g)
-300 g zahar
-400 ml apa
-esenta maigdale, rom

ungeti o tava 25/35 bine bine cu margarina(unt cand nu e post)(...in strat mai gros)
puneti fideaua in strat potrivit si dati la cuptor 180 C , 10-15 min
intre timp preparati siropul din zahar+apa+esente
dupa cele 10-15 min, turnati siropul peste fidea,nivelati/apasati cu o lingura fideaua, portionati si mai dati la cuptor 10-15 min.
dupa ce s-a racit, daca vreti puteti pune cate un mot de frisca

mie una imi place tare mult, mai ales consistenta "blatului"


Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...



IMPLINIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

azi am facut chiftelute din legume si supa de rosii

pentru kataif(cand nu este post... incercati reteta asta de Kataif, are pe langa frisca si o crema de vanilie...este delicios)

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dona01 spune:

anaemi, monica-elizabet, multumesc mult de tot.
O sa incerc cataiful de post sa manance toata lumea
Amandoua retetele sunt super.

Mergi la inceput