Ce gatim in Postul Pastelui ?
Raspunsuri - Pagina 10
Gabriela82 spune:
astazi am facut cartofi cu ciuperci la cuptor
ieri mucenici fierti si placinta cu mere
Ajuta-ma sa imi cresc palntatia
de printesa
Gabriela82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi cait imi poti spune si mie cum prepari laptele de orez, te rog mult! Multumesc! Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... IMPLINIRE |
nu stiu daca ti-a raspuns cineva pana acum.
sa-ti spun cum am facut eu, am fiert orezul in mai multa apa si l-am lasat sa fiarba mai mult, pana incepe sa se sfarame. dupa ce s-a racit un pic l-am blenduit si gata, daca iese prea gros poti sa mai pui niste apa plata. preferabil sa folosesti orez din ala pufos. eu am pus extra si o mana de fulgi de cocos in ultimele 5 min la fiert, insa blenderul meu nu i-a pasat dar a fost bun la gust, eu folosesc dimineata la cereale.
de printesa
Gabriela82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tara13
Eu fac maioneze de post dintr-un pachet de pufuleti inmuiati cu 2 linguri de apa. Rezulta un fel de mamaliga la care adaug mustar, suc de lamaie ;i apoi ulei cate putin ca la maioneza. are gust exact ca maioneza normala |
am facut si eu asa si iese foarte buna. am mai facut si cu cartof fiert dar mi-a placut mai mult cu pufuleti.
de printesa
cait spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabriela82
nu stiu daca ti-a raspuns cineva pana acum. sa-ti spun cum am facut eu, am fiert orezul in mai multa apa si l-am lasat sa fiarba mai mult, pana incepe sa se sfarame. dupa ce s-a racit un pic l-am blenduit si gata, daca iese prea gros poti sa mai pui niste apa plata. preferabil sa folosesti orez din ala pufos. eu am pus extra si o mana de fulgi de cocos in ultimele 5 min la fiert, insa blenderul meu nu i-a pasat dar a fost bun la gust, eu folosesc dimineata la cereale. Ajuta-ma sa imi cresc palntatia de printesa |
Anaemi soory dar nu am mai trecut pe la subiect si nu amvazut mesajultau.Eu laptele de orez il iau gata preparat si nu am incercat niciodata sa-l fac.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
anaemi spune:
ieri paste cu sos de rosii si ciuperci
azi salata cu fasole boabe, salata de sfecla rosie, cataif
gabriela , cait multumesc mult
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
anaemi spune:
azi ciorbita de legume
sfecla rosie la tigaie
placinta cu mere
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
mireluta39 spune:
-salata orientala cu sos de mustar,marar si usturoi
-covrigi Polonezi cu miere si nuca
www.blogulluiaurel45.blogspot.com
ANITA75 spune:
mireluta cum ai facut sosul de mustar? si acest sos la ce mai merge pus
vreau sa fac maine pt miercuri o mancare de praz ca-mi place,am un praz copt ,e cumparat de la tarani din piata