Tinere senioare cu greutate>50kg (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fete dragi si frumoase , sa aveti o Valentine day cat mai reusita si plina de surprize frumoase.
Noi am venit de pe coclauri ( a se citi la socrii ), am mancat acasa la noi de data asta ca n-am avut chef sa ajungem iara in miez de noapte doar pt ca gatea soacra.
Galli scumpa , la mine acum azi ..14 feb este ziua 28 de ciclu , am vazut in lista ziua 30 si ma gandeam ..cum naiba ca doar pe 18 ian imi venii
Maine intru si barfim mai multe.Va pup si sa aveti o noapte frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mai fetelor,
io mi-s prea mare (sa nu zic batrana!) pentru Valentine Day. Dar sper ca voi ati petrecut frumos.

Am avut o zi scurta, m-am trezit tarziu, am avut sesiunea de discutii cu H. de dimineata, in pat, la cafea. Fata si boyfriendul au dormit dusi, ieri s-au veselit pe seara la un restaurant chinezesc in Amsterdam, unde au 'spart' o suma frumushica. N-am zis nimic, ca deh, fata mea..., maine au planuit sa mearga la carnaval si aici se tine asa ceva se pare, lumea se costumeaza si bea pe strazi pana la epuizare..interesant!.. cam asta.

Pup toate fetele si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mona,
am intrat pe seara pe forum sa vad ce mai este nou si m-am socat si intristat, citind mesajul tau. E atat de nedrept. Imi pare atat de rau.
Sa te duci la gimnastica fata mea imediat ce te simti mai bine. Sa faci lucruri care iti fac placere. Sa uiti o vreme de fertilizare si de toate rahaturile astea. Sa fii fericita ca esti sanatoasa si ai energie. Ca ai un sot bun si o fata frumoasa...

offff...imi pare rau, rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

azi pregatesc eu si
nu dorm de la 3,30
va doresc o sapt cat mai frumoasa si usoara!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna dimineata si multumim de cafea, Galli!

Soricica
si Mona, imi pare rau rau rau rau rau. Stiu cum e...

O saptamana mai buna tuturor!

Mereu a voastra,
Elena

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata fete dragi,

mona, fara cuvinte.imi pare nespus de rau si sunt alaturi de tine.o sa reusim, ai sa vezi.nu tre sa ne descurajam , mai avem atatea de facut : gimnastica, turul lumii....

sorinake, si noi ne-am gandit la adoptie si se vb despre asta in casa.anul asta va fi decisiv.

nasica, sa inteleg ca ai avut un week-end plin?

miresica, cat crezi ca mai putem astepta pozele?????

acum plec spre birou,ne auzim mai tarziu.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

la mine vad ca a devenit un obicei sa ma trezec cu dureri de cap
afara ninge ninge, bine ca nu ies nicaieri.
pupi si sa avem o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza fetili!

Am intrat si eu un pic inainte sa inceapa nebunia de la job ca sa va pupacesc dulce pe toate...
dar mai apasat pe mona si pe soricica... imi pare tare rau fetelor! mi-ar fi placut tare mult sa fi intrat acum ca sa va felicit dar... asta e viata si trebuie sa mergem mai departe! sunt alaturi de voi, stiu ce inseamna un esec

eu sunt in ziua 5 de AC... pe 4 martie incep injectiile si pe 10 martie am prima eco la budapesta! n-o slabesc deloc pe sami... ma duc pe capul ei...
va urez o zi buna si o saptamana minunata!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimmineata
s-a cam racit cafeaua, dar asta este o beau si rece... nu am intrat pana nu am citit ce s-a mai intamplat pe aici...
mona, soricica ce sa va spun...sunt multe de spus , dar important este sa ramanem optimiste, sa nu renuntam la visul nostru de a fi mamici...
pentru noile venite, sau revenite...
mai fetelor eu nu mai striu in ce zi a CM sa ma trec... de venit nu a venit...doar m-a tinut in sah...
ei oricum a fost un we cam naspa, cel putin ieri eram deprimata rau de tot...spre seara mi-a mai trecut ...a da am lasat sec la verisoara lui G mama mi-au facut un cap mare...in curand incep sa vorbesc si eu machedoneste...oricum sunt niste draguti..hmm asa in fata..

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello
o saptamana buna sa avem fetelor.

Mergi la inceput