Tinere senioare cu greutate>50kg (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

sa traiti sefu, fara muraturi, sarea nu mi place oricum

Lasa ca le maninc eu si pe ale tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mirela,ma bucur. nici mie nu imi place sarea,dar,dat fiindca ai bagat atatea perfuzii in tine....nu de alta....
vio, te asteptam cu draga inima!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

mirela,ma bucur. nici mie nu imi place sarea,dar,dat fiindca ai bagat atatea perfuzii in tine....nu de alta....
vio, te asteptam cu draga inima!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Of abia astept. Mi-e un dor de casa. Nu am mai fost din Iunie anul trecut dupa luna de miere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bau
m-am imbaiat...m-am dat cu cremitza de zmeura...miros ademenitor...si acu m-am postat in varf de pat ca laptop in brate...astept sa mi se zvante parul putin...si sa mi-l aranjez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mi e somn cred ca de la utrogestan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

mi e somn cred ca de la utrogestan

Sau de la

Mergi la inceput

offf...nush cum sa fac eu cu utrogestanul asta...ca oral nu-l suport...iar vaginal...nu poci sa-mi bag atatea bucati...ca asta inseamna sa stau numai la orizontala.
o sa-l rog pe dr. K sa-mi dea injectabil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

bau
m-am imbaiat...m-am dat cu cremitza de zmeura...miros ademenitor...si acu m-am postat in varf de pat ca laptop in brate...astept sa mi se zvante parul putin...si sa mi-l aranjez.

Pai cum? Esti singurica?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

offf...nush cum sa fac eu cu utrogestanul asta...ca oral nu-l suport...iar vaginal...nu poci sa-mi bag atatea bucati...ca asta inseamna sa stau numai la orizontala.
o sa-l rog pe dr. K sa-mi dea injectabil.

Pai eu l-am avut vaginal. Asa ar cam trebui, sa stai mai mult la orizontala. Si fetele ziceau ca nu e bine sa tii computerul aproape de burtica in perioada asta.

Mergi la inceput

nu sunt singurica...sunt in pat cu sotiorul...fiecare cu calculiciu lui in brate...si cate un ochi la teveu

am citit si eu ca nu e recomandat sa tinem laptop,mobil pe langa burtica dupa ET.

Mergi la inceput