Tinere senioare cu greutate>50kg (71)
Raspunsuri - Pagina 18
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 ma duc in pat...ca ma cheama soatza...i s-a terminat skiul si si-a amintit de mine |

Noapte buna, Sami!

Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Heeeeiiii, Lumy! Ne-ai auzit!![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Gand la gand cu bucurie.
21+ cu

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Lumy_Clt Nasico greu cu statul la distanta de T. Stiu pe propria-mi piele. |
Nu-mi zice. Dar va veni in weekend-ul asta.
Asa mi-a zis. Ca-i este dor pana in maduve.
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana vezi ca a aparut trupa? |
Cred ca am "vorbit" prea tare.
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Nu-mi zice. Dar va veni in weekend-ul asta. Asa mi-a zis. Ca-i este dor pana in maduve._ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Ce dragut!!!!

21+ cu

guzelnico spune:
Lumy, mai stalceste el cuvintele, mai ales ca sta mai mult in TR dar eu inteleg ce vrea sa spuna ... si simt.
P.S. Mai are o vorba dulce. Spune ca sunt "perechea lui de suflet", in loc de "sufletul lui pereche" dar chiar si asa, suna bine si ma emotioneaza.
Lumy_Clt spune:
Scumpelor, o sa incerc sa intru mai des sapt asta, insa am promis soatei ca-l ajut cu invatatul pt niste examene...ca duminica e in focuri.
Tre sa ma asigur ca nu se fofileaza, dc ar fi dupa el ar sta toata ziua la curte...
Ca deh, cica, da zapada cine o da, e na, las ca pana duminica, numai bine ca se topeste
. Ah aproape am terminat si cu instalatia electrica..si apoi cred ca luam pauza.
21+ cu

Lumy_Clt spune:
Somnic
usor tuturor si vise placute!!!!

Mama de cand n-am mai fost la schimbul 3 ![]()
21+ cu