Tinere senioare cu greutate>50kg (71)
Raspunsuri - Pagina 17
Lumy_Clt spune:
Hei venim si noi
!! Ca doar nu credeati ca scapati de noi
.
Las Galli ca om termina noi casuta, si sa vezi atunci ce rasfat cu gratare facem
spatiu e suficient pr toata lumea, iar curtea e destul de mare
Soricico, Mona, Sorinake 

Bun venit Mirela!
Nasico greu cu statul la distanta de T. Stiu pe propria-mi piele.
Amy Casa de piatra!!!
intregii gasti!!!
Ps absenta motivata, musafiri si internet lent
.
Maine mergem la eco si de poimaine cateva zile de munca pana vine doc in tara sa dea verdictul
.
Deja stam prost cu somnul, si Galli dc te consoleaza, si eu sunt treaza de la aceeasi ora ca si tine
. Asa ca e cazul sa trag pe dreapta.
Multi 

fetelor minunate 

.
21+ cu

samira33 spune:
gali

uraaaaaaaaaaaaaa....ne intalnim pe 1 Martie
va pup dulce si apasat
ma duc in pat...ca ma cheama soatza...i s-a terminat skiul si si-a amintit de mine![]()
seara buna tutror
galliciana spune:
sami,portie dubla!
especially for you!
lumyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violab Ok fetele. Gata, asa ramine. Ne intilnim pe 1 martie de martisor.. ![]() ![]() ![]() |
S-a facut!

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana maine merge trupa la eco,sa stii! nu stiu de ce nu a intrat azi3in1 |
Abia astept sa ne aduca vesti despre Somnorici si Balerina.

Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui galliciana maine merge trupa la eco,sa stii! nu stiu de ce nu a intrat azi3in1 astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
si cum vorbeai de lup, na ca aparu.
Maine poate se lasa vazut si bb secretos...

21+ cu

galliciana spune:
somnic usor,nico!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
S-a facut! ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Super..

galliciana spune:
vezi ca a aparut trupa?![]()