Clubul cucelor nauce *7*
Raspunsuri - Pagina 19
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andata gabriela, si la mine prima reactie la intrebarea ta cu nasitul a fost "io"!. Da' cand mi-am amintit cat de "prafuiti" si amarasteni suntem, m-am gandit ca sigur ai o nasica mai rasarita ca mine Auzi, vad ca deja petesti... Da' daca ai fata? http://community.webshots.com/user/annadana1 http://ganduri-de-mama.blogspot.com/ |
ioi, uite la ea. tu n-auzi ca-mi boteaza toate naucele, ce nu ti-e clar? e cumetrie fara dar, eventual io cumpar si lumanarea si platesc popa. Buey, nashele lu bb tre' sa fie OAMENI ,atat. bogatii sa stea acasa, ca io n-am nevoie de ei.
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui andruskandu No, no, ca ea-i sigura ca face baiat... dar daca face fata, cu min e se-ncuscreste, auziti???? Aicea nu va bagati.... Ramane de vazut! Dar daca-i fata, am vazut niste rochite frumoase, frumoase! Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea BAZAR UNIC!!! Andreea mamica fericita de Andreiut Puiut 11.06.2006 |
baiat fac ca-i promis lu' S. vrei sa mi-o fure altu'
Gabriela
gabriella1 spune:
e mijto sa fii gravida ca nu misc un pai .stau ca toflita si cer si mi se aduce .cred ca am sa fiu gravida mai mult de 9 luni
Gabriela
andruskandu spune:
citat din mesajul lui gabriella1 e mijto sa fii gravida ca nu misc un pai .stau ca toflita si cer si mi se aduce .cred ca am sa fiu gravida mai mult de 9 luni Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andruskandu
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea BAZAR UNIC!!! Andreea mamica fericita de Andreiut Puiut 11.06.2006 |
no, de ce te hlizesti?
Gabriela
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui andruskandu No, no, ca ea-i sigura ca face baiat... dar daca face fata, cu min e se-ncuscreste, auziti???? Aicea nu va bagati.... Ramane de vazut! Dar daca-i fata, am vazut niste rochite frumoase, frumoase! Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea BAZAR UNIC!!! Andreea mamica fericita de Andreiut Puiut 11.06.2006 |
as crapa de ras sa fac doo bucati bb
Gabriela
andruskandu spune:
Cum adica de ce ma hlizesc? Ca vrei sa fii gravi mai mult de 9 luni, de-aia! Da' las' ca te vad eu peste vreo 5-6 luni, ca daca esti slaba si ai burta mare... n-o sa mai vrei asa! O sa te aud ca strigi: Aualeuuu, vreau sa nasc odataaaa!
No, de-aia rad!
S-a inteles?
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui andruskandu Cum adica de ce ma hlizesc? Ca vrei sa fii gravi mai mult de 9 luni, de-aia! Da' las' ca te vad eu peste vreo 5-6 luni, ca daca esti slaba si ai burta mare... n-o sa mai vrei asa! O sa te aud ca strigi: Aualeuuu, vreau sa nasc odataaaa! No, de-aia rad! S-a inteles? Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea BAZAR UNIC!!! Andreea mamica fericita de Andreiut Puiut 11.06.2006 |
ce dai ca pe la 6 luni is numa' buna, ha?
Gabriela
andruskandu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
as crapa de ras sa fac doo bucati bb Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Aaaa, ce frumos ar fi... baiat si fata sa fie!
gabriella1 spune:
ma uitam pe adoptii, ce-mi trebuie, ce cond tre' sa indeplinesc ,la care Adi ,f . serios intreaba : "cand esti gravi ,nu te mai ajuta neuronii?
l-as bate ,da' nu pot ca-i mare si grassssss
Gabriela