Locul fetelor Nou-Venite (68)
Raspunsuri - Pagina 9
cora79 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Lia73![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui cora79 Hai sa va povestesc ceva,v-am zis ca luni si marti am fost dadaca,am stat cu baietelul prietenei mele ![]() Am plecat de acolo usor traumatizata si m-am gandit in sinea mea,o stii DD de ce ma mai lasa sa copilaresc "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |

si tu cora i=ai luat bietului copil caldurica de la popoias

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
trutzi spune:
Si eu cand mai stau cu fetita unor prieteni vad ca nu pot face fata 
Nu stiu poezii, nu stiu sa ma prostesc, sunt prea serioasa 
| citat din mesajul lui cora79 Hai sa va povestesc ceva,v-am zis ca luni si marti am fost dadaca,am stat cu baietelul prietenei mele ![]() Am plecat de acolo usor traumatizata si m-am gandit in sinea mea,o stii DD de ce ma mai lasa sa copilaresc "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Lia73 spune:
ce ati pregatit de papa ptr in seara asta???![]()
yo am facut salata orientala...am mancat si acum am arsuri de la ceapa 

pozulici
paunita
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
![]() si tu cora i=ai luat bietului copil caldurica de la popoias![]() ![]() +15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |

cora79 spune:
Lia,si asta nu este tot,maine dimineata merg la nepotica sa stau cu ea pana merg parintii ei la cumparaturi,stai sa vezi,alte aventuri,asta mica nu vrea decat in brate,plimbata prin casa,cantecele,nu vrei sa stii

,DD ma supune unor teste![]()
![]()
Eu sunt innebunita dupa copii,dar totusi episoadele acestea mi-au dat de gandit![]()
Lia73 spune:
trutzi cand e al tau indiferent cat esti de obosit stai si in limba si sa vezi ce-o sa te mai scalambi sa-l faci sa rada
pozulici
paunita
JoAnn spune:
| citat din mesajul lui Lia73 mie nu mi s-a rozit..am dat si banii aiurea ![]() |
pana luna asta am folosit teste baby si se pozitivau tot timpul. Odata am facut testul si am mers si la ecograf si amandoua au aratat ca eram in preajma ovuatiei.
Acu mi-a cumparat sotul si a luat alta marca

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui cora79 Lia,si asta nu este tot,maine dimineata merg la nepotica sa stau cu ea pana merg parintii ei la cumparaturi,stai sa vezi,alte aventuri,asta mica nu vrea decat in brate,plimbata prin casa,cantecele,nu vrei sa stii ![]() ![]() ![]() ![]() ,DD ma supune unor testeEu sunt innebunita dupa copii,dar totusi episoadele acestea mi-au dat de gandit "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
pai vezi, tu esti inca in training, nu esti pregatita ...mai tre sa faci pe dadaca pana prinzi experienta

pozulicipaunita
cora79 spune:
| citat din mesajul lui Lia73 trutzi cand e al tau indiferent cat esti de obosit stai si in limba si sa vezi ce-o sa te mai scalambi sa-l faci sa rada ![]() +15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulicipaunita ![]() |