Locul fetelor Nou-Venite (68)
Raspunsuri - Pagina 8
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violab Am aparut si eu. A scos instructoarea untul din noi azi. Lasa ca e bine. ![]() la toate. |
Mai sportivo mai,ai ganduri mari hai?
...te-ai pus pe slabit
violab spune:
Haideti mai fetelor..Ce-i cu atmosfera asta trista? Ia uitati aici ca sa va binedispuna..

Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui violab Haideti mai fetelor..Ce-i cu atmosfera asta trista? Ia uitati aici ca sa va binedispuna.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ca bine zici cu mancatul,ma duc sa-mi fac niste cereale cu lapte
,mi-e pofta
JoAnn spune:
| citat din mesajul lui cora79 JoAnn,cum ti-ai dat seama ca nu ai ovulatie? ![]() |
pai am facut test de ovulatie

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
cora79 spune:
Hai sa va povestesc ceva,v-am zis ca luni si marti am fost dadaca,am stat cu baietelul prietenei mele![]()
![]()
Euiiiii,luni a decurs oarecum bine,zambete,gangureala,mormait,plans,somn,dar.....marti......stupoare,a debutat bine ziua,dar totul pana la momentul in care mi-a facut o placintica![]()
![]()
,de unde sa stiu eu ca nu ii place schimbat si ca vrea sa stea cu tarta la fund?
Au inceput niste urlete de razboi,eu sa il streg,el urla si dadea din toate cele,in fine,am facut cateva ture cu el in brate plin de cahhhh si apoi am reusit sa termin procesul![]()
,dar apoui am crezut ca se culca,de unde,n-ai sa vezi,maraiala pana la Dumnezeu si mai sus
Am plecat de acolo usor traumatizata si m-am gandit in sinea mea,o stii DD de ce ma mai lasa sa copilaresc![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui violab Haideti mai fetelor..Ce-i cu atmosfera asta trista? Ia uitati aici ca sa va binedispuna.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo vio .... ptr arianna si cora...... va scuturati de starile proaste ...

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Mai sportivo mai,ai ganduri mari hai? ...te-ai pus pe slabit |
Pai e timpul. Am oarecari kilograme in plus. Si oarecari nu inseamna citeva.

Si am auzit eu ca si asta poate sa afecteze rezerva ovariana, asa ca....

Lia73 spune:
citat din mesajul lui JoAnn
pai am facut test de ovulatie ![]() www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |
mie nu mi s-a rozit..am dat si banii aiurea

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulicipaunita
cora79 spune:
citat din mesajul lui JoAnn
pai am facut test de ovulatie ![]() www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"