Locul fetelor Nou-Venite (68)
Raspunsuri - Pagina 4
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui mvb da` de unde?...mai am 2 zile de injectii ![]() ![]() ![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Saracutza de tine
,sper sa te odihnesti zilele astea
trutzi spune:
Sa inteleg sa nu vrei sa te incurajam 
Nu o sa ma mai vait de acum incolo 
| citat din mesajul lui mvb da` de unde?...mai am 2 zile de injectii ![]() ![]() ![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Sigur? sa va cred pe cuvant?![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Mvb Ilie Nastase divorteaza,iar noi n-am facut nimic rau |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
M-a pus pe jar vio cu niste vitamine inofolic care sunt f bune ptr ovare polichistice, exact ceea ce imi trebuie mie.
La noi in tara nu se gaseste si am rugat-o pe arianna sa imi cumpere 
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui mvb Apropo, ce-i cu atata conspiratie?
trutzi spune:
Ilie ![]()
Adrian tr sa aibe grija de imagine, mai ales acum ![]()
| citat din mesajul lui mvb Care dintre ei? Ilie sau Adrian?
trutzi spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Sigur? sa va cred pe cuvant? ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
mvb spune:
Ba vreau sa fiu incurajata si alintata si bagata rau de tot in seama
........acu pe bune, ma simt asa de lesinata si de aiurea ca abia astept sa vina primavara si sa se termine cu frigul si nametii astia
.....sunt un pic meteosensibila si organismul meu abia asteapta aerul si soarele de primavara
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Arianna11 spune:
Hai Mvb ce-i cu moleseala asta la tine....hai sus..vrei sa dam vreo petrecere aici ca sa-ti revii,sa te bagam un pic in priza ?

Pacat