Gasca de Constanta *112*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dady sa-ti traiasca finutul.
La multi ani cu sanatate si fericire tuturor florilor ce-si sarbatoresc ziua de nastere luna aceasta.
gen68
Isabella Elena
Andreea
Daria
Alexia-Bianca

Si multa sanatate celor bolnaviori.

David cam stranuta si el si cam tuseste,insa cum el are si fibroza nu-mi dau seama daca tusea e de la viroza sau de la FC.
Noi de Paste am stat in casa,ma rog,doar baietii au iesit in parc..eu am stat in pat,caci sambata David a cazut si s-a taiat in caloriferul electric,prin urmare eu am sarit din pat si intr-o fractiune de secunda eram langa el cu el in brate,uitand ca abia ma operasem..iar apoi am zacut de dureri evident.Off,acum are un semn in frunte,insa ma bucur ca nu a fost mai rau,ca tare m-am speriat.
In rest,eu m-am simtit cam rau..greturi,ameteli..ma simteam tare slabita,dureri ba in stanga,ba in dreapta..sper sa treaca repede toate,caci am treburi importante legate de David si este musai sa plec cu el la TM,iar operatia asta a picat tare aiurea..

Dodo,sa-ti traiasca printesa,iti urez si aici:)Mi-a placut concluzia trasa de Dana vizavi de ce a ales ea de pe masuta..:)Sa dea Dzeu sa fie sanatoasa,ca asta conteaza cel mai mult.
Uite ca acum imi pare rau ca eu nu i-am facut motul,dar nah,la vremea aia eram atat de daramata psihic incat nu-mi ardea de nimic..:(

Va pupam si va dorim o zi frumoasa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ledi, dar poti sa-i faci si mai tarziu motul lui David! Eu am o fina la Bucuresti si cica la ea se poarta sa se ia motul la 3 ani....asa ca ai timp pana face David 3 ani!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ledi, sanatate in primul rand ! Si sa stii ca lui Luca i-am luat motul la1 an si 3 luni, si pana la 3 ani tot ai timp.

Dodo am relatii, deci ,la stomatolog, pe viitor cand o sa am nevoie de placa dentara!!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Dodo am relatii, deci ,la stomatolog, pe viitor cand o sa am nevoie de placa dentara!!

Si uite asa isi formeaza Bella clientela.

Tania sa va traiasca finutzul, sa creasca mare, frumos si sanatos!
Ledi refacere rapida si, pe fruntea micutzului, sa treaca fara semne. cat despre dezmotare, niciodata nu-i tarziu.
Crix ma bucur ca sunteti bine. Cum se descurca Alexia cu rolele?
Gabi frumoasa micuta dar si ceilalti protagonisti (care au aparut in poze ) ai evenimentului.

Va si va doresc week-end placut!

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Ce faceti! De ieri Teo a inceput sa "bata toba" , ii dau Eurespal de 3 ori pe zi.

Va doresc duminica placuta!

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cami insanatosire grabnica puiutzei

celor se ofera sa fie clientela

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Crixia,lulu,Camelia,eu stiam ca motul se ia la 1 an.Atunci abia am avut puterea de a zambi asa mai mult fortat in poze..si am zis sa-i fac totusi ziua dar fara mot,ca doar o data face 1 an,chiar daca pt mine Sarbatorile de iarna au fost crunte si nu mi-a ars de nimic.
Si acum parca nu mai are farmec,eu deja l-am tuns de 5 ori pana acum.Dar vom vedea,ca probabil nasa va tine la acest obicei.

Camelia,multa sanatate lui Teo.Eurespalul este oribil la gust,il ia?Noi mergem mereu pe aerosoli,prospan,etc..dar fara eurespal pe care l-am gustat si eu si am vazut de ce nu voia copilul sa-l ia,sau imi voma apoi.

O zi frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

fetelor vin si eu in vizita la voi cu o mare rugaminte. Spuneti-mi daca stiti ceva de agentia de turism Laguna Tour din Constanta. sunt seriosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza!

Va doresc o saptamana frumoasa si plina de impliniriri!

Si noi am tras-o saptamana trecuta cu Luca, dupa ce din septembrie pana acum nu a avut nimik ,nimik, l-a apucat o tuse productiva si era plin de mucozitati in gat. Amigdalele curate.
Este spre 100% ok, cu Eurespal, Aerius si ACC pulbere + niste homeopate si multee plimbari ,zilnice, pe malul marii.

Leditia, pe Luca l-am tuns prima oara la 7 luni, si pana i-am luat motul de inca vreo 2-3 ori, nu este o regula sa nu fie tuns, eu chiar am discutat cu un preot si mi-a zis clar ca "motul" nu este un obicei strict ca si botezul.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Multumesc fetelor pentru urari. Asemenea va doresc si voua.
insanatosire grabnica bolnaviorilor.
Sa aveti o saptamana frumoasa si linistita!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput