Gasca de Constanta *112*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Scriu si eu cu intarziere si va urez Sarbatori fericite alaturi de cei dragi,mult belsug si sanatate. Hristos a Inviat!
si urez de asemenea LA MULTI ANI, mult noroc si fericire tuturor sarbatoritilor din aceasta perioada. nu am mai intrat des. timpul...deh.am sarbatorit ziua Alexiei un pic mai devreme,cu sarbatorile si copiii in vacanta,multi pleaca si am hotarat ca e mai bine sa o facem cu cateva zile mai devreme.o sa incerc sa pun si ceva poze.
Va doresc o saptamana frumoasa si sper ca timpul sa fie frumos pentru iesit in aer liber.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!serbari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Adevarat a'nviat!

La multi ani Alexia-Bianca!!!

Sarbatoare, mese, musafiri,...frumos, dar obositor! La anul sa-mi aduceti aminte sa plec d'acasa, din oras sau chiar din tara!

Fetele mele inca se resimt, Ana inca mai are dureri de burtica, am incercat sa revin la formula ei de lapte, dar se pare ca nu e momentul, ieri a plans ff mult, exact in mijlocul "petrecerii". Alexia inca se deranjeaza la stomac la unele mancaruri, deci tot cu precautie.

Va pup!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

LA MULTI ANI fericiti pentru floricelele de inceput de aprilie: Isabella, Andreea, Alexia

crixia sunt total in asentimentul tau, singura mi-am asumat obligatia de a fi gazda pt tot neamul si sa ma fi vazut cand nu ma mai incapea bucataria de oale si olicele ce-mi venea sa ma tot duc... eu la anu' daca n-am bani sa plec undeva, ma fac musafira

Ingrosam si noi randurile virusatilor cu vlad, azi-noapte a facut febra, a varsat, dis de dimineata am deschis usile policlinicii, insa dr nu s-a putut pronunta cu exactitate, ori e o viroza in faza incipienta, ori o enterocolita sau, sper eu, o indigestie; oricum e pe regim alimentar, sanzyme, debridat si panadol.

Pup toate fetele si va doresc suflete pline de lumina si pace

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

ADEVARAT A INVIAT!
Am petrecut bineeee....dar ce repede trecu....

Dragelor am o veste buna: finutul Andrei a vazut lumina soarelui pentru prima oara azi ora 9:20 , avand greutatea de 3,200kg si 51 cm.Sa ne traiasca si sa fie norocos!

Gabi, Adina sa va traiasca fetita,respectiv finuta! Ce a ales de pe tava?asteptam poze!
Angelica, Crixia sanatate multa puiutilor! Si noi am avut-o pe Bibica pe 3 aprilie spre 4 cu temperatura si voma. De Paste insa era pe picioare, dar cu Augumentin Bis la pachet.
O saptamana buna tuturor!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sa-l ajutam pe Florin!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis

LA MULTI ANI fericiti pentru floricelele de inceput de aprilie: Isabella, Andreea, Alexia

si noi uram la fel cu sanatate si noroc mult!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Sa-l ajutam pe Florin!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68

Dragelor am o veste buna: finutul Andrei a vazut lumina soarelui pentru prima oara azi ora 9:20 , avand greutatea de 3,200kg si 51 cm.Sa ne traiasca si sa fie norocos!

Gabi, Adina sa va traiasca fetita,respectiv finuta! Ce a ales de pe tava?asteptam poze!

Sa va traiasca finutul sa fie sanatos si norocos

multumesc.
A ales :
-carte
-periuta de dinti
-euro

Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor.

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!

obositi si noi dupa excesele din ultimile zile , sanatosi si cu chef (abia azi-noapte pe la 3 am finalizat si noi)...

Dady...sa-ti traisca finutzul

Dodo... Isabella va deveni stomatolog cu tarife in euro

bettyk...LA MULTI ANI! Alexiei

sanatate celor virusati si numai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Alexia si Andreea! Sa cresteti mari, frumoase si santoase!
Bettyk si Mihaela, va doresc sa fiti sanatoase si aveti parte numai de bucurii si satisfactii din partea printeselor voastre!
Vladis refacere rapida cavalerului, sper sa nu fie enterocolita.

Citat:
Dodo... Isabella va deveni stomatolog cu tarife in euro

Dana imi place modul cum ai analizat "alegerile" Isabellei.
Gabi si Adina sa va bucurati de micuta (fiica/finuta), sa fie sanatoasa si norocoasa.
Crix cum se simte Ana, sper ca este mai bine!

Am pus poze de la botez .

Va doresc sanatate si o seara linistita!

Sa-l ajutam pe Florin

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dana,Camelia identic a zis si nasa imediat dupa alegere

Am admirat pozici de la botez ,ale noastre sunt -aici-...dezmotarea...:))

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Dodo dezmotatei!

Hello tuturor!
Vreau sa cred ca fetele sunt bine. Am renuntat la regim si deocamdata este liniste.
Iepurasul a venit cu role si Alexia vrea numai afara, de abia il astept seara pe tati sa preia stafeta de paznic/sprijin in curte!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput