evitati lemnul dulce!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Extractul de zmeur am inteles ca ajuta atunci cand ai menstra abundenta dar, eu am doar cateva picaturi Nu vreau sa nu mai am deloc.
O sa citesc despre coacaz negru. Multumesc

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki
Pt ovare micropolichistice extract de zmeur + extract de coacaz negru cate 30 picaturi din fiecare.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

http://www.terapeut.ro/commerce/extract-mladite-zmeur-p-142.html
Ia-l cu toata increderea pt ca face f bine, e si pt amenoree.
Este un reglator hormonal.

EDIT: si eu am cantit putina, am facut si eu tratam ac pt un chist si cantit de menstruatie a fost putin mai mare.

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Multumesc
Chistuletul a disparut sau s-a micsorat?

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

http://www.terapeut.ro/commerce/extract-mladite-zmeur-p-142.html
Ia-l cu toata increderea pt ca face f bine, e si pt amenoree.
Este un reglator hormonal.

EDIT: si eu am cantit putina, am facut si eu tratam ac pt un chist si cantit de menstruatie a fost putin mai mare.

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

deci menstra putina ar fi cauza unui chist? si eu am cm putin 2zile mai mult si vreo 3 ceva rozaliu
miki extractul de zmeur nu face rau ,n-are contraindicatii nu?
m-ati pus pe ginduri

Mergi la inceput

Eu am chist endometriozic care asta nu scade la tratamente alopate dar cu zmeur+coacaz l-am micsorat mult (de la 30mm la 18mm). Este fix in mj ovarului stang, la eco ovarul arata ca un ou taiat pe jumatate, deci este inoperabil. Tratam l-am facut acum un an, iar acum este iar mare(27mm) si-l las in pace pt ca nu mai am timp sa-l mai tratez, timpul trece... rezerva ovariana scade.... . Dc e vb de chist folicular sigur scade/dispare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

deci menstra putina ar fi cauza unui chist? si eu am cm putin 2zile mai mult si vreo 3 ceva rozaliu
miki extractul de zmeur nu face rau ,n-are contraindicatii nu?
m-ati pus pe ginduri

bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

Eu nu stiu sa aiba contraindicatii. Vezi ca o menstra mica poate sa aiba o legatura si cu coag sangelui, pb de trombofilie... adica o proasta irigare a uterului. Eu am 2-3 zile si alea amarate, am facut la CM-ul trecut un clexan de 0,4 in prima zi si am avut CM 4 zile de un rosu intens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Eu ma gandeam sa iau Kamayani. Am tot auzit de el ca regleaza hormonal, dar are si lemn dulce in compozitie. Poate ca fiind in combinatie cu alte ierburi, sa lucreze altfel in organism? Si eu am endometrioza si nu stiu ce sa fac: sa-l iau sau nu?

Asa scrie despre el:

"Compozitie: Symplocos racemosa extract, Gumacacia, Caesalpinia sappan extract. Mimosa pudica, Coral pisti, Saraca ashoka extract, Dharti loha, Phyllanthus emblica, Glycyrrhiza glabra, Iron oxide. Ingredientele contin in special vitamina C, minerale (zinc), esentiale in reglarea proceselor metabolice.

Indicatii: astenie psihica si fizica, sindrom premenstrual (iritabilitate, stari depresive) sindroame premenopauza (bufeuri, transpiratii, anxietate), osteoporoza, anemia feripriva, infectii genitale, menstre neregulate, scaderea libidoului, senilitate prematura.
Tratamentul recomandat este de minim 30 de zile si nu se aplica in timpul menstruatiei. Repetarea lui este benefica in cure de 2-3 luni.

Administrare: Adulti: 1-2 tablete de 3 ori/zi; Copii: peste 14 ani 1/2 tableta de 3 ori/zi."

Glycyrrhiza glabra = lemn dulce, liquorice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Miki, cum s-a constatat ca e un chist si nu e ceva malign? Datorita marimii mai mici? Cred ca un chist la aceste dimensiuni mai mici nu e un impediment in calea sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Roxana, eu zic sa nu iei acest compus, sa incerci altceva, exista multe alte produse, si eu am luat un supliment care avea lemn dulce in compozitie, pe langa altele.
De aceea am reintrat pe acest forum, dupa multa vreme, ca sa previn pe altii asupra a ceea ce s-ar putea intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Eu am luat tinctura de lemn dulce acum doi ani, am urmat un tratament naturist pt obtinerea sarcinii.
Inainte sa cumpar tinctura de lemn dulce, am cautat pe net, si in Formula As scria destul de clar sa se aiba mare grija la tinctura asta in cazul in care sunt chisturi, noduli , pt ca contine estrogen si asta ajuta la cresterea, dezvoltarea chisturilor ori noduli.
Dar nu am citit si auzit pe nimeni sa zica daca iei fara sa ai chisturi le faci daca iei tinctura de lemn dulce ori sub alta forma lemn dulce.
In cazul asa nici nu mai pun gura pe tinctura daca e asa.

In Japonia se administreaza tratamente de fertilitate care contin lemn dulce, dar ma gandesc ca sunt sub supraveghere medicala.

Oricum , o verificare prima data la medic,pe net, prospectul produsului si apoi se decide daca se ia sau nu.

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput