evitati lemnul dulce!
Dragele mele, evitati orice contine lemn dulce! Acesta duce la acumularea apei in organism si la formarea de chisturi. Eu am luat de la o firma straina ceva care continea lemn dulce si cred ca aceasta a fost cauza aparitiei unor chisturi endometriozice. Medicii - chiar renumiti - au spus ca e tumora, cancer. O singura doctorita mi-a spus ca e chist endometriozic, insa nu a fost luata in seama. A inceput cu o mare durere in centru, in dreptul uterului. Am refuzat sa ma operez. Dupa cateva luni am racit si am luat Hofimunforte. Din pacate si acesta continea lemn dulce. Chisturile s-au spart si au dus la o hemoragie interna, care putea sa imi fie fatala. Am ascultat sfaturi neavizate, iar rezultatul a fost unul nefericit.
Le-am spus celor de la Hofigal sa scrie pe prospect "interzis in cazul chisturilor", atentie! insa... cine sa ia in seama aceste lucruri?
Toate aceste lucruri s-a intamplat desi stiam despre aceste efecte ale lemnului dulce, insa mi-am spus ca se afla intr-o concentratie mica, deci nu ar fi o problema.
Concluzia: efectele secundare ale lemnului TREBUIE MENTIONATE CLAR PE PROSPECTE.
Raspunsuri
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianadi Eu am luat de la o firma straina ceva care continea lemn dulce si cred ca aceasta a fost cauza aparitiei unor chisturi endometriozice. |
am sa te rog sa precizezi ce era acel "ceva"? medicament? daca da ce nume are?
multumesc,
Roxana
simonia spune:
din cate stiu, lemnul dulce este estrogenic, si daca se ia mai ales si in a doua jumatate a cm, cred ca se ajunge la chisturi foliculare, despre chisturi endometriozice nu stiu prea multe, dar sigur endometrul va creste sub actiunea estrogenului
miki-miki spune:
Lemnul dulce este contraindicat si dc ai fibrom uterin sau endometrioza deoarece este estrogenic.
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
ANITA75 spune:
pt barbati nu stiti e nociv?
sotul meu ia o tinctura pt durere de splina si are in comp. si acest lemn
miki-miki spune:
Anita , pt ca este estrogenic nu este recomandat barbatilor deoarece feminizeaza, deci nu le face bine 
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
miki-miki spune:
Anita cu multa placere
.
Fetelor mai tb evitate laptisorul de matca si tinctura de marar. Si ac sunt f estrogenice.
trutzi spune:
Fetelor va multumesc pentru informatii 
Luna asa vroiam sa iau lemn dulce. Am ovare micropolichistice. Citisem pe net ca ajuta 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi Fetelor va multumesc pentru informatii ![]() Luna asa vroiam sa iau lemn dulce. Citisem pe net ca face bine pentru ovare micropolichistice ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Pt ovare micropolichistice extract de zmeur + extract de coacaz negru cate 30 picaturi din fiecare.