evitati lemnul dulce!

evitati lemnul dulce! | Autor: Dianadi

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, evitati orice contine lemn dulce! Acesta duce la acumularea apei in organism si la formarea de chisturi. Eu am luat de la o firma straina ceva care continea lemn dulce si cred ca aceasta a fost cauza aparitiei unor chisturi endometriozice. Medicii - chiar renumiti - au spus ca e tumora, cancer. O singura doctorita mi-a spus ca e chist endometriozic, insa nu a fost luata in seama. A inceput cu o mare durere in centru, in dreptul uterului. Am refuzat sa ma operez. Dupa cateva luni am racit si am luat Hofimunforte. Din pacate si acesta continea lemn dulce. Chisturile s-au spart si au dus la o hemoragie interna, care putea sa imi fie fatala. Am ascultat sfaturi neavizate, iar rezultatul a fost unul nefericit.
Le-am spus celor de la Hofigal sa scrie pe prospect "interzis in cazul chisturilor", atentie! insa... cine sa ia in seama aceste lucruri?
Toate aceste lucruri s-a intamplat desi stiam despre aceste efecte ale lemnului dulce, insa mi-am spus ca se afla intr-o concentratie mica, deci nu ar fi o problema.
Concluzia: efectele secundare ale lemnului TREBUIE MENTIONATE CLAR PE PROSPECTE.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianadi
Eu am luat de la o firma straina ceva care continea lemn dulce si cred ca aceasta a fost cauza aparitiei unor chisturi endometriozice.

am sa te rog sa precizezi ce era acel "ceva"? medicament? daca da ce nume are?
multumesc,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Era un supliment alimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

din cate stiu, lemnul dulce este estrogenic, si daca se ia mai ales si in a doua jumatate a cm, cred ca se ajunge la chisturi foliculare, despre chisturi endometriozice nu stiu prea multe, dar sigur endometrul va creste sub actiunea estrogenului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Lemnul dulce este contraindicat si dc ai fibrom uterin sau endometrioza deoarece este estrogenic.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

pt barbati nu stiti e nociv?
sotul meu ia o tinctura pt durere de splina si are in comp. si acest lemn

Mergi la inceput

Anita , pt ca este estrogenic nu este recomandat barbatilor deoarece feminizeaza, deci nu le face bine

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

miki

Mergi la inceput

Anita cu multa placere.
Fetelor mai tb evitate laptisorul de matca si tinctura de marar. Si ac sunt f estrogenice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Fetelor va multumesc pentru informatii
Luna asa vroiam sa iau lemn dulce. Am ovare micropolichistice. Citisem pe net ca ajuta
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Fetelor va multumesc pentru informatii
Luna asa vroiam sa iau lemn dulce. Citisem pe net ca face bine pentru ovare micropolichistice

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Pt ovare micropolichistice extract de zmeur + extract de coacaz negru cate 30 picaturi din fiecare.

Mergi la inceput