Nasici 2010
Raspunsuri - Pagina 21
bulinuta27 spune:
Laura sa va traiasca finuta! sa fie sanatoasa! cred ca te-ai descurcat extraordinar de bine!
a trecut si la noi...sluja a fost impresionanta...cea mai frumoasa slujba la cre am asistat pana acum...restul...asa si asa...poze nu am inca
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
am pus cateva poze mai hasli asa :D
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Giova spune:
Laura sa va traiasca finutza, sa creasca mare si sanatoasa!frumoase pozele.
Bulinuta sa va traiasca finii si sa aiba o casnicie lunga si fericita!
frumoase pozele, nu mai zic de al tau baiat...piesa de rezistenta a nuntii.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
irinai spune:
Help,help...
M-au sunat finii ieri ca trebuie sa ne intalnim sa "ducem lumanarile la biserica".
Ce obicei este acesta? Ce trebuie sa facem noi ca si nasi?
Multumesc de idei.
bulinuta27 spune:
trebuie sa mergeti la biserica si se face o slujba pe urma trebuie sa ii scoateti voi pe ei la o masa sau sa ii invitati la voi acasa...dar cred ca ati rezolvat deja
Poze noi
Poze
irinai spune:
Nu am rezolvat, ca am amanat-o pe saptamana viitoare.
Deci trebuie sa ma duc sa vorbesc cu preotul sa faca slujba? offf
Si tot eu platesc? Ca sincer m-a costat suficient la nunta si as cam vrea sa evit inca o cheltuiala...
bulinuta27 spune:
irinai, da tot voi platiti. dupa slujba de duminica ii spuneti preotului si va face o slujba...la noi a durat o ora inmod normal dureaza 5-10 minute. dar tot voi platiti
Poze noi
Poze
Laura25 spune:
Noi nu am facut nimic de genul asta nici cand ne=am casatorit, nici cand am cununat. Ce de-a obicee de dat bani pe la voi . Din cate imi amintesc, a luat soacra'mea lumanarile noastre de la cununie si le-a dus la biserica, cica sa arda acolo in altar, le-a dat ea preotului. Ceva de genul asta s-a intamplat cu ale noastre.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Giova spune:
Nici la noi in ardeal nu e acest obicei.
Lumanarile de la nunta noastra nici nu mai stiu unde sunt. cred ca le-a dat mama la biserica sa le topeasca si sa faca lumanri din ele...asa se procedeaza la noi.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
ralualexandrei spune:
Noi asa am facut si ca miri si ca nasi am mers la o saptamana dupa nunta,la biserica,unde preotul a tinut o slujba a taiat din fiecare lumanare cate un sfert si ne-a dat-o spre pastrare(de aprins in cumpenele vietii) si restul a oprit la biserica.Nasii au platit.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
p.s. apoi nasul da o masa la restaurant,cu sau fara invitati,dupa buget.