Tinere senioare cu greutate>50kg (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui soricica

Asa este nu am pierdut nimic, am capatat o noua experienta de viata, anumite sentimente mi s-au inradacainat mai bine in suflet, stiu ca sunt iubita si ca sunt inconjurata de niste persoane minunate si ieri simteam ca universul este doar pentru mine cand vedem sms. Mesajele si telefoanele de la voi.
Nu vreau sa impresionez sau sa misc pe nimeni, am scris aceste multe randuri din dorinta de a ma intelege, de a impartasi cu cineva drag mie clipe din viata mea,de a va multumi ,i si daca n-ar fi existat dc-ul , eu sunt convinsa ca tot ne-am fi cunoscut , inatlnit cumva.

Acum sunt bine , o sa incerc sa citesc din urma si intre timp pregatesc si ceva de mancare.

Va iubesc pe toate si pe bunul nostru libru

soricel dragut,sa stii ca esti o norocoasa cu un asa sot.Sa nu ma intelegi gresit.Este mare lucru sa ai cu cine sa imparti necazurile.
De fapt ,amandoi sunteti norocosi pt ca va aveti unul pe altul.
si pentru amandoi
O sa vezi ca o sa fie bine!Si nu spun asa de complezenta, ci pt ca sa simt eu.

uka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Soricica,plang si eu alaturi de tine.Foarte cunoscut imi suna tot ce ai scris iar cuvintele sotului tau imi sunt si ele cunoscute...Te strang tare in brate,nu cred ca s-au inventat cuvinte care sa defineasca ceea ce simti tu sau noi toate.Dumnezeu stie de ce se intampla asa.

Ma servesc si eu cu o cafeluta.Nico pup,multumim tu draga de listuta si de tot. Sa aveti un weekend plin de iubire fete frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

viola, fac eu confuzie sau ai spus ca ti s-au scos trompele in operatii anterioare?
daca e asa, chlamidia , daca nu e tratata la timp si corect, cu antibioticul la care e sensibila, si infectia dureaza, urca pe trompe pe care le obtureaza si ovocitul eliberat la ovulatie nu se mai poate intalni cu spermatozoidul, deci marea intalnire nu mai are loc.
daca faci fiv, ti se introduce embrionul in uter.
antibioticul de care spui ca ti l-a prescris era pentru raceala, nu?
un cuplu care lupta cu infertilitatea nu cred ca isi permite sa faca sex neprotejat cu alti parteneri, deci nu prea ai de unde sa iei chlamidia.
si de multe ori, este asimtomatica,nu provoaca scurgeri sau alte chestii care sa te duca cu gandul la ea. de cele mai multe ori se descopera la teste de rutina.

Da, antibioticul era pentru raceala. Cit sdespre sex cu alte persoane nu este cazul. Credeam ca poti face chlamidia de la antibiotice, nu am avut nicidata asa ca nu stiu.Eu testul la chlamidia mi l-am facut inainte de FIV si a fost ok. Deci nu am de ce sa-mi fac griji. Multumesc de raspuns. M-am linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

soricica eu sunt noua pe aici dar pot sa spun ca te inteleg perfect. Si eu am trecut prin asta si stiu cum este. Capul sus. O sa vezi ca o sa reusim noi intr-o buna zi. Dumnezeu le aranjeaza el pe toate cum stie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

soricica, am plans cand am citit ce ai scris......

nu cred ca exista cuvinte sa pot exprima ce simt si cum te inteleg....
iti sunt alaturi cu sufletul si ma bucur ca esti inconjurata de iubire profunda.....

poate Dzeu are un plan miraculos pentru tine, pentru noi.....
sanatatea ta este mai de pret decat orice altceva.

te imbratisez cu drag.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

soricica,draga noastra,

nici nu stiu cum sa incep, dar, tu stii
f bine ca speranta moare ultima; e trist,dar adevarat!
pe de alta parte, Dzeu nu iti mai mult decat poti duce!
te incearca, si apoi te rasplateste. nu a fost acum,va fi data viitoare! totul e sa gasiti tratamentul si solutia potrivita pt voi!
acum stiu ca ti se pare absurd, dar,gandind logic,imi vei da putina dreptate. si vei vedea ca 13 e un numar norocos!
suntem aici pt tine,tu stii asta,nu e nevoie sa ti-o mai spunem!
pt valentine,si pt tine!

si daca gresesc cu ceva,iertare.

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Soricica, draga noastra, scumpa noastra surioara, nu exista cuvinte de consolare in aceste momente prin treci tu. Toate am trait aceasta tristete nemarginita. Singurele gesturi pe care l-as putea face este sa te strang tare in brate si sa-ti oferul umarul meu.
Nu-ti pierde speranta, ai incredere ca intr-o buna zi cineva iti va spune "mama". Bucura-te de iubirea neconditionata a familiei reale si a celei virtuale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

dragele mele, incep la fel ca si "scrisoare catre voi" prin a va multumii ca sunteti alaturi de mine.eu stiu foarte bine acest lucru, si sper,m ca si voi la randul vostru sa simti acelasi lucru , ca suntem o echipa, daca nu e mult o familie unde incercam uneori, chiar reusim, sa ne rezolvam problemele, sa ne sustinem moral una pe cealalta, sa ne incurajam,sa radem, sa plangem impreuna , nu doar in visul nostru de a avea un copil, ci in tot ce ne priveste:familie, dragoste, scoala toata viata.
ma bucur ( si nu stiu de unde mi-a venit pofta asta de scris) enorm ca sunteti adunate toate aici, si cred ca nicaieri nu e o "gradina" mai frumoiasa decat la noi.sa nu uitam ca toate am venit din gradina cu pitici.
avem de toate florile: avem o sefa minunata(s.r.i-sta noastra), caruia ii multumesc alaturi de voi pentru acest topic, pentru aparitia lui , si fetele, in mai sarbatorim 1 an, deci tre sa ne preagtim de party.
apoi, avem o mare inimoasa:nico,care stie de fiecare data sa puna punctul pe i, sa ne informeze, sa ne aline tristetile.
o avem pe cea mai tare gospodina ever, draga noastra mayan, care ne incanta de fiecare data cu bunatatile ei,delicioase de altfel.
sa mai ma gandesc....blue, da blue prima care a spart gheata aici la noi si de care la un moment dat s-a agatat fiecare speranta a noastra, ca se poate.
cu drag o amintesc si pe monicuta, sora mea de suferinta in dietele de slabire, acum , mona , o sa gasesc o super cura si o sa ti-o recomand peste 9 luni.
cinezee, prima noastra miresica.
aici, inca o data o felicit pe amy, mireasa anului , viitoare mamica de bebe si cu 1 pusti si o pustoaica minuntati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ufffffff,bine ca s-a oprit ploaia la mine!

pe la voi mai ploua??

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

asa, nu vreau sa supar adm, ca am mesajele prea mari.
gradina noastra e plina de flori minuntate, mi-am amintit si de menics, frumoasa noastra floare.... .
pe lyly_mar cred ca oricine si-ar dori-o apare exact cand ai mai multa nevoie de ea, plina de intelepcioune si o vorba buna.
acum avem si un stejar, pe libru...
eu cred ca suntem toate fericite, si imi pare rau ca m-a cuprins melancolia, dar mi-am dat seama ca voi sunteti adevaratele mele prietene.
samira, lumi42,elly, miocomic, babyblue,simonia, uratica, sorinake, adria, ancuta,violab,bebenoc, ellishor(sper ca nu am uitat pe nimeni)un buchet imens de prietenie.

si ca sa fie si cineva mai cu mot la noi aici, o trec pe lumi 3in 1.
asa, ca da, sunt fericita, ca va am si sper ca poate intr-o zi reusim sa ne intalnim toate.nimic nu e imposibil.

gata, fug ca mi se ard rulourile de pui in cuptor.

Mergi la inceput