Tinere senioare cu greutate>50kg (70)
Raspunsuri - Pagina 12
Beatrix69 spune:
Amy, mie mi s-a recomandat 1 mg/zi, eu il iau seara la culcare. Mai iau si niste vitamine Centrum Materna, tot 1 /zi, au ceva acid folic si ele in compozitie, pe langa altele.
Beatrix 20+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png
guzelnico spune:
Ada29- Z15 CM, stimulare cu Vitex
Adria42- Z? CM
Amy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z23 CM
Babyblue- Z4 CM, HSG pe 12.11.09, se pregateste pt IA-norocoasa
in februarie
Beatrix69-
+20
Bebenov- Z31 CM
BlueFlower- BINE ATI VENIT ACASA, BEBE DANIEL si MAMICA LUI!
Brunadria- Z14 CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z? CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z15 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martie
Galliciana- Z18 CM
Guzelnico- Z9 CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos
nefinalizat
Libra-
+12
Libru- S12 A ![]()
Lumy_Clt-
+21

Luminita42-
+8 (confirmat
)
Lyly_mar- Z21 CM
Mami_vreau- Z31 CM
MayanMistica- Z29 CM
Menics- Z26 CM
Micomic- Z6 CM
Mona40-
(confirmat prin Bhcg
)
SabinaR- Z14 CM
Samira33- FIV2- cel norocos
in derulare
Simonia- Z16 CM
Sorinake- Z10 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in feb.
Soricica- IA 3 norocoasa
pe 29&30.01.10 (Z14 de la IA; ieri Bhcg)
Violab- se pregateste de FIV2- cel norocos
in aprilie
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona
)
IVF Herbal Support (postat de Mona
)
www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona
)
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor
)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG
)
guzelnico spune:
Buna, dragutelor!
Stie cineva ceva de Soricica? Parca n-as vrea sa o sun, sa fac vreo nefacuta.
Ieri a facut Bhcg ...
soricica spune:
Dragele mele,
Va multumesc pentru sustinere si pentru gandurile frumoase,imi cer iertare celor care m-au cautat ieri si nu le-am putut raspunde.
Toate sau majoritatea dintre voi cunosc povestea mea de anult trecut din toamna cand in urma unei hiperstimulari un medic m-a “diagnosticat” cu cancer si multi mi-au spus sa renunt la stimulari pe principiul “cine are sa ii creasca, cine nu, sa nu-si doreasca”.
Inseminarea asta nu era in plan, sau cel putin nu pentru moment, decizia am luat-o asa, ca si cand ai bate din degete, in prima zi de cm.nimic nu era programat.tot in ziua aia se discutase si despre FIV, dar am zis sa mai facem o IA mai intai.
Pe parcursul tratamentului, totul a decurs ca si la celelalte 2 inseminari: foliculi putin si f lenesi.abia in ultimele zile au explodat si tot ca de obicei f multi si babani( 4 de 20, 17,18), iar endo de 11.in ziua inseminarii gigei sotului au fost 33mil(in mod normal nedepasind 8 mil).totul parea minunat.in cele 2 saptamani de stat acasa, nu am miscat nici un fir de ata.imi treceau prin minte fel si fel de ganduri,idei, superstitii.ma gandeam ca daca as ramane acum va fi un superb cadou de valentine’s day, iar daca va fi nastere prin cezariana, o vom programa de 1 oct exact cand vom implini 5 ani de casnicie.sotul meu este o persoana f norocoasa(si eu sunt pentru ca l-am cunoscut) si apropo de superstitii stateam imbracata cu tricourile lui prin casa gandindu-ma ca asa o sa am noroc.
soricica spune:
testul de sange l-am facut in a 13 zi, zi in care e nascut sotul meu.pareau ca toate se leaga intre ele si ca nimic nu avea sa darame toate visele si sperantele mele.dar , iata ca nu a fost asa.ciclul mens imi intarzie uneori cu lunile (2-3), imi vine la 40-60 de zile si nu il bag in seama , m-am obsinuit cu asta,insa de fiecare data cand mi se pare mie ca s-ar putea sa fiu insarcinata si fac test, exact in ac zi imi venea.era ca un joc, ca si cand cineva imi facea o farsa sau cel putin asa o percepeam eu.asta s-a intamplat si ieri, nimic nou, doar ca dezamagirea a fost mai mare ca niciodata.daca pana acum luam lucrurile asa cum erau , ieri nu am mai putut face asta.am stiut pana sa vina C cu rezultatul ca nu sunt, cu toate ca ma agatam de orice firicel de speranta, cautam ca o nebuna pe google orice simptom, orice chestie care ar putea sau de care m-as putea lega sa o am si eu,sa am acolo in mine acel mic punctulet rod al iubirii noastre, al dragostei a tot ce inseamana noi.
Cand l-am vazut intrand pe usa nu stiam unde ma aflu , simteam inima in gat, aveam gura deschisa si cu toate astea nu puteam rosti nici un cuvant, ci doar am izbucnit in lacrimi, apoi in plans.un plans disperat, o situatie din care numai vedeam nici o scapare, totul parca se naruise pentru mine.plangeam in hohote.
soricica spune:
pe foaia de rezultat era scris valoare 0.00.nici macar 1 sau 0,1.nu pot sa descriu ce a fost in sufletul meu.sotul incepuse sa planga si el, dar nu din acelasi motiv ca mine, ci pentru ca si-a dat seama cat de mult ma iubeste.si iata-ne intr-o seara de vineri unul in bratele celuilalt plangand fiecare in surdina si incercand sa il linisteasca pe celalalt.dupa un timp au aparut si vorbele, primele discutii.eu nu am spus de ac inseminare , in afara de voi dragele mele, decat la f putine pers, pt a nu ma mai lovi de vesnica intrebare”ce-ati facut? Ati reusit? “vai ce pacat si voi care iubiti asa de mult copii” etc. Apoi, C a zis un lucru care m-a facut sa imi revin, mi-a zis :tuca, numai plange, noi nu am pierdut nimic, noi nu am avut ceva si acum nu mai avem, noi suntem la fel ca acum o luna, doua, acum un an.viata noastra e la fel de frumoasa, plina de dragoste si iubire.nu a fost sa fie.refacem analizele si daca totul e ok, facem un fiv si apoi o sa mai vedem.
soricica spune:

Asa este nu am pierdut nimic, am capatat o noua experienta de viata, anumite sentimente mi s-au inradacainat mai bine in suflet, stiu ca sunt iubita si ca sunt inconjurata de niste persoane minunate si ieri simteam ca universul este doar pentru mine cand vedem sms. Mesajele si telefoanele de la voi.
Nu vreau sa impresionez sau sa misc pe nimeni, am scris aceste multe randuri din dorinta de a ma intelege, de a impartasi cu cineva drag mie clipe din viata mea,de a va multumi ,i si daca n-ar fi existat dc-ul , eu sunt convinsa ca tot ne-am fi cunoscut , inatlnit cumva.
Acum sunt bine , o sa incerc sa citesc din urma si intre timp pregatesc si ceva de mancare.
Va iubesc pe toate si pe bunul nostru libru

sorinake spune:
Offf, soricica, am izbucnit in plans cand am citit postarile tale! Tare e greu!!!!!!!!