Andrei Gheorghe si influenta legii asupra corpului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si aplica exact tactica clasica..."pai cum imi iei mie singe...ca poate vrei sa-mi scoti organele miine "...
adica unul care a fost beat chior la volan e ala care face legile si le comnteaza...asta e cel mai mare cretinism care l-am vazut. si lumea il vede ca pe un guru al intelepciunii.

pai chiar tu poti sa fii miine sub masina lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Guestus, esti "alaturi cu drumul".
Putem sa discutam aici cu argumente, rational, civilizat sau bagam din discursul de tabloid cu poalele-n cap si ce-ati facut in ultimii 5 ani?
Incearca sa nu gandesti ca e Gheorghe daca asta iti incurca sirul logicii, ia fa un experiment punandu-te pe tine in mijlocul evenimetelor asa cum au fost ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

L-am vazut si eu la tembelizor pe AG declarind ca el a facut orice i s-a cerut dar nu poate sa ii lase pe politisti sa ii intepe corpul.

Nu ma intereseaza comunicatul lui de presa. El nu s-a aparat spunind ca nu a fost nimeni ranit sau ca se exagereaza. Sau nu s-a mentionat in reportajele alea profesioniste de tembelizor. A spus ca are o problema cu legea care ii atinge corpul.

Acuma orice alt agarici care face un accident are motive sa sustina sa nu i se ia singe ca ii afecteaza corpul si spiritul, daca asa a facut si persoana publica AG. Ceea ce mie mi se pare foarte grav.

In plus ca nu este afectat corpul nimanui cind i se ia singe.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Da domle...femeia aia a vut probleme de sanatate la politiei si aia s-au sesizat automat. care e treaba? politia stiind ca asta e un betiv si un drogat au venit dupa el...sa-l controleze mai atent. Nu vad nimic dubios. Politia ar face asta oriunde pe pamint si e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

L-am auzit ieri pe Andrei Gheorghe la radio Kiss.
Spunea ca femeia aceea e revoltata de ceea ce i-au pus in carca politistii.
Cand ea s-a dus la politie sa declare accidentul, cand aia au auzit ca e vorba de Andrei Gheorghe, au intrebat-o imediat cum se simte , ea a zis ca o doare putin capul, iar aia au chemat imediat o ambulanta si s-a pricopsit cu un colan in jurul gatului.

A, iar ce-a facut Mandruta cu Andrei Gheorghe e sub orice critica.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Ce ar fi ca voi astia care aveti o problema imaginara cu Gheorghe sa cititi putin si www.e-transport.ro/Noul_Cod_Rutier_Capitolul_VII_Sanctiuni_contraventionale_si_masuri-i49-news4100-p82.html" target="_blank">LEGEA, ca e clar ca ati omis putin asta.

A se retine ca femeia nu este victima in sens juridic deoarece a refuzat sa mearga la spital , cu atat mai mult sa fie spitalizata (nu ca ar fi avut de ce sa o faca). Asa ca, ceea ce s-a intamplat este un abuz al politiei si, mai mult decat atat:nu este un caz. Relax.

Mergi la inceput

Nu stiu ce a facut Mandruta, dar sunt la curent cu calitatea caracterului lui de cand a declarat public in timpul divortului de Mihaelei Radulescu de sot, ca fiul acestora e abuzat si ca se ofera el sa il infieze. Se pare ca are o apetenta deosebita pentru a fi Drosophila Melanogaster cam des.

Mergi la inceput

si daca peste 1 an gheorghe o sa dea cu masina si o sa omoare 3 drogat fiind o sa spuneti ce politie de rahat ca nu l-au prins mai din timp...ca tot orasul stia ca el umbla cu prafuri si blabla. pariu? tot aia care sint indignati acum or sa fie si atunci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Ce ar fi ca voi astia care aveti o problema imaginara cu Gheorghe sa cititi putin si www.e-transport.ro/Noul_Cod_Rutier_Capitolul_VII_Sanctiuni_contraventionale_si_masuri-i49-news4100-p82.html" target="_blank">LEGEA, ca e clar ca ati omis putin asta.

A se retine ca femeia nu este victima in sens juridic deoarece a refuzat sa mearga la spital , cu atat mai mult sa fie spitalizata (nu ca ar fi avut de ce sa o faca). Asa ca, ceea ce s-a intamplat este un abuz al politiei si, mai mult decat atat:nu este un caz. Relax.

tu nu intelegi ca politia se poate sesiza automat...
deci politia decide si nu femeia.

Mergi la inceput

Ce decide politia? Daca femeia este victima in sens juridic sau nu? Doamne, Guestus, spune-mi ca nu vorbesti serios...

Mergi la inceput