FIV266
Raspunsuri - Pagina 19
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moshulik Buna, Vio, nu pot spune ca mi-a mai fost rau. am simtit insa usoare dureri de mijloc aseara, iar in dim asta usoare dureri in burtica (si cand spun usoare, chiar asa au si fost - cred ca daca nu stateam in pat nici nu le simteam) in rest, ceva intepaturi prin sani, care au ramas inca sensibili la atingere... in rest, nimik, nimikutza... asteptam. doar maine nu-i poimaine si vom face testul. Moshulik |
Iti tin pumnii sa stii. Esti tare ca ai rezistat tentatiei de a face un test de urina. Eu una nu am putut.

Anul asta voi fi mamica!
moshulik spune:
la primul Fiv, cel din octombrie 2009, nu am rezistat si am fost dezamagita.
de data asta mi-am propus sa astept testul de sange, si daca Beta va fi mare, bucuria va fi cu atat mai mare.
Moshulik
violab spune:
| citat din mesajul lui moshulik la primul Fiv, cel din octombrie 2009, nu am rezistat si am fost dezamagita. de data asta mi-am propus sa astept testul de sange, si daca Beta va fi mare, bucuria va fi cu atat mai mare. Moshulik |
Unde ai facut FIV?Ca nu am retinut.
Anul asta voi fi mamica!
moshulik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Unde ai facut FIV?Ca nu am retinut. Anul asta voi fi mamica! |
la Giulesti, cu Marinescu+ Cocei.
Moshulik
crystyna75 spune:
Buna seara fetelor. Eu am marti embriotransfer cu blasto. cand are loc nidatia?? in a cata zi de la embriotransfer.
catalina2307 spune:
| citat din mesajul lui crystyna75 Buna seara fetelor. Eu am marti embriotransfer cu blasto. cand are loc nidatia?? in a cata zi de la embriotransfer. cristina |
de la cateva ore la 48 ore.
Moniland spune:
Ioana
, tin pumnii. Da Doamne sa fie FIV-ul norocos! 
Pup veteranele si le urez mult succes si proaspetelor aspirante.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
DarkBendis spune:
Buna seara!
Scuzati-ma daca dau buzna neinvitata la voi, dar vineri citisem in ziarul de aici un articol care m-a facut sa ma gandesc la eforturile voastre atat de mari pentru a avea copilasi.
Iata link-ul: http://www.metro.co.uk/news/813928-miracle-mother-has-baby-after-18-miscarriages
Nu stiu cat de relevat este - caci fiecare e diferit, si fiecare sarcina e diferita - dar faptul ca in cazul doamnei de aici, dupa 18 (!!) sarcini pierdute la 5-8 saptamani dupa conceptie s-a gasit totusi solutie iar acum e mamica fericita m-a facut sa ma gandesc ca poate-poate ...
Un gand bun si multe urari de sanatate si de implinire a dorintelor voastre 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crystyna75 spune:
Multumesc Catalina! deci primele 2-3 sunt importante! Imi voi da silinta sa stau in pat!
bytzi spune:
crystyna,mult noroc iti doresc si fiv-ul acesta sa fie cel norocos,pina la urma unde ai facut fiv-ul?tin pumnii strinsi
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi