FIV266
Raspunsuri - Pagina 18
pisucmic spune:
Viola draga - nu inseamna nimic, stai linistita. Daca toate celelalte sunt OK e bine (ai facut si probele de trombofilie?)
Pupici la toate
Pisuc Mic
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria salutare fete dragi... moshulik bafta multa.. dragaica pup graviduta frumoasa sheri frumos creste burtica , si semnatura ta e super ![]() gagici va doresc tuturor reusite , intru si eu in linie dreapta in curand ... marti fac hiseroscopia si apoi decidem cand incep.. weekend frumos tuturor ![]() |
Bru, primavara asta se anunta norocoasa!

Moshulik
moshulik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Te rog sa o iei usor, poate fi un simptom de sarcina sau nu. Eu de exemplu nu am varsat decat o data pana acum, am ancat pizza cu pofta si mi s-a aplecat ![]() ![]() ![]() Calm, stiu ca e greu, gandeste pozitiv, vorba sotului: "Lasa bebelu sa vina la tine, nu-l speria." ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 13+ |
sa vina, sa vina, sa vina
ca ii/il astept!

Moshulik
moshulik spune:
| citat din mesajul lui mirela2 seara fetelor moshulik hai mama cu beta mare, sparge tu gheata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hai ca ca ma gandesc serios sa o sparg!

mai ales ca si afara primavara da semne de sosire!
Moshulik
violab spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Viola draga - nu inseamna nimic, stai linistita. Daca toate celelalte sunt OK e bine (ai facut si probele de trombofilie?) Pupici la toate ![]() Pisuc Mic |
Pai nu le-am facut. Tocmai asta e. Poate e mai bine sa le fac?Va rog ajutati-ma.
Anul asta voi fi mamica!
moshulik spune:
| citat din mesajul lui brunadria moshulik pe cand rezultatul? sunt cu ochii pe tine![]() |
ti-am simtit respiratia in ceafa!
rezultatul ,marti, pe 23 februarie!

Et-ul a fost pe 10 febr cu embrioni de Z3 de cate 8 celule ( 2 embrioni) de caliatea A, fara fragmentatzii, carora li s-a practicat si AH.

Moshulik
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moshulik
ti-am simtit respiratia in ceafa! rezultatul ,marti, pe 23 februarie! ![]() Et-ul a fost pe 10 febr cu embrioni de Z3 de cate 8 celule ( 2 embrioni) de caliatea A, fara fragmentatzii, carora li s-a practicat si AH. ![]() Moshulik |
Ai sanse mari. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Cum te mai simti? Ti-a mai fost rau?

Anul asta voi fi mamica!
moshulik spune:
Buna, Vio, nu pot spune ca mi-a mai fost rau.
am simtit insa usoare dureri de mijloc aseara, iar in dim asta usoare dureri in burtica (si cand spun usoare, chiar asa au si fost - cred ca daca nu stateam in pat nici nu le simteam)
in rest, ceva intepaturi prin sani, care au ramas inca sensibili la atingere...
in rest, nimik, nimikutza...
asteptam.
doar maine nu-i poimaine si vom face testul.
Moshulik

ce ma- dat gata

13+