FIV266
Raspunsuri - Pagina 16
elly_me spune:
Moshulik- ies si eu din barlog sa te sustin.
Stai linistita si o sa fie ok- nu te stresa.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
BuburuzaL spune:
Neata fetelor!!!!
Hai Moshulik ca esti pe ultima suta de metri si vii cu beta mare!!!eu iti tim pumnii de pe acum!!!
Un weekend minunat sa aveti!
------------------------------------
Anul asta vreau un beta mare!!!

Sheritra spune:
Maria08, merci frumos, noi am facut cu embrioni de 3 zile, se pare ca ICSI are mai mari sanse de implantare cu embrioni decat cu blasto. Cu ce echipa lucrezi?
Mirela2 imi pare tare rau!
Ioana, merci frumos, a plecat barbat-tu la pescuit? Vin la un peste mongolez?
Gagici
, si io am chef de intalneli, am dezlegare la post perioada asta! S-a mai si dezghetat afara, merge de-o terasa!
Shery
18
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra .... noi am facut cu embrioni de 3 zile, se pare ca ICSI are mai mari sanse de implantare cu embrioni decat cu blasto. |
Asta de unde ai scos-o?
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
Asta de unde ai scos-o? Catalina |
La mine a functionat bine cu blasto si nu cred ca tine de ICSI, parerea mea.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moshulik
Hai Dragaica ca mi-ai ridicat moralul! ![]() ![]() ![]() cat despre ocupatie si gandul la alte treburi, aici sunt in grafic ( eu am o societate de avocatura, sunt senior partener si am o multime de chestii pe cap, inclusiv discu'iile cu clientii...care uneori sunt ATAT de enervanti ![]() ![]() , dar noi le zambim frumos si dam din cap aprobator![]() acum pe seara au inceput sa ma incomodeze un pic sanii. AAAAAA am uitat, azi , la masa de pranz, nu am putut manca doar putin din salata bulgareasca.... sa fie oare ceva? sau pur si simplu ca nu imi era pofta de ea? Moshulik |
Esti mortala, asa facea si eu, orice semn il interpretam si-ma gadeam toata ziua ce inseamna oare, le bateam pe fete la cap pe forum
Bine si acum fac la fel, zilele trecute ma uitam la niste filmari pe youtube de la ecografii de gemeni de 12 saptamani si mi se parea ca ai mei nu misca la fel. Da-i intrebari, ganduri, stres, de ce ai mei nu misca la fel, acum stau ca pe ghimpi pana pe 10 la urmatoarul control

i-am inebunit barbatul si prietenele cu intrebari ca sa-mi dau seama ca sunt paranoica Intr-un cuvant sunt o stresanta si o stresata

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
13+
violab spune:
Moshulik te inteleg perfect. Si eu eram la fel.Ti se pare ca timpul sta in loc din nefericire. O sa fie bine ai sa vezi. Ce a fost greu a trecut.
Sheritra 

Multumesc foarte mult.
Dragaica that makes it two of us.
Si eu sunt exact la fel.
Anul asta voi fi mamica!
DORIS_71 spune:
Sunteti dragute sa modificati pe prima pagina, baietelul meu se numeste Matteo, nu Mario. Multumesc.
Ioanatugs spune:
Sheritra draga, i-mi pare rau ca te dezamagesc, dar nu mai deschidem nimic in viitorul apropiat. Il dau in alta parte, poate de data asta reusesc sa ajung, pentru ca si mie mi-e tare dor de intalnirile noastre.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu