FIV266
Raspunsuri - Pagina 15
BLONDY17GOL spune:
FETELOR VA ROG FRUMOS SA MA SFATUITI CE SA FAC.AMH 0,41 INCEP SAU NU TRATAMENTUL PT.FIV?PROTOCOLUL SCURT.A FOST CINEVA CU ACEASTA VALOARE DE AMH CARE SA REUSEASCA? MIRELA IMI PARE RAU
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BLONDY17GOL FETELOR VA ROG FRUMOS SA MA SFATUITI CE SA FAC.AMH 0,41 INCEP SAU NU TRATAMENTUL PT.FIV?PROTOCOLUL SCURT.A FOST CINEVA CU ACEASTA VALOARE DE AMH CARE SA REUSEASCA? MIRELA IMI PARE RAU ![]() |

catalina2307 spune:
Dragaica - f bine, multumesc de intrebare
.
mirela - sigur asa va fi.
mari lolutza - luna urmatoare.
blondy - nimeni nu are de unde sa stie cum o sa reactionezi tu la stimulare daca nu incerci.
Te rog sa nu mai folosesti litere mari in mesaje.
KITTA spune:
Bytzinu stiu ce este in atmosfera dar si eu m-am dereglat cu CM nu stiu din ce motiv. Prima luna dupa FIV a fost OK, iar dupa vreo 50 de zile de asteptare mi-am facut timp sa ma duc la dr. si acum sunt pe Duphaston. Parerrea mea sa mai lasi sa treaca 1 luna sa vezi cum te-ai reglat.
Vecinico, ai chef de intalneli acu' in post?
bytzi spune:
kitta,multumesc mult de tot

_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Hai ca mai e putin, sa nu-ti faci griji de simptome, eu n-am avut nimic, ma dureau putin sanii la tingere...atat tot, stai cumintica si asteapta. Stiu ca e greu, incerca sa-ti ocupi timpul cu cititul sau uitate la tele, eu am inebunit telecomanda. Bubu te imbratisez cu drag. ![]() Cata ce mai faci, cum mai esti?? ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 13+ |
Hai Dragaica ca mi-ai ridicat moralul!

cat despre ocupatie si gandul la alte treburi, aici sunt in grafic ( eu am o societate de avocatura, sunt senior partener si am o multime de chestii pe cap, inclusiv discu'iile cu clientii...care uneori sunt ATAT de enervanti

, dar noi le zambim frumos si dam din cap aprobator
acum pe seara au inceput sa ma incomodeze un pic sanii. AAAAAA am uitat, azi , la masa de pranz, nu am putut manca doar putin din salata bulgareasca.... sa fie oare ceva? sau pur si simplu ca nu imi era pofta de ea?
Moshulik

13+