Sunt paranoica sau ma inseala!?
Raspunsuri - Pagina 4
cristina_ana spune:
Iasmin, adica tu crezi ca daca nu te-a inselat fizic, ci doar a fost indragostit de alta, e mai bine? Ai putut sa traiesti linistita cu gandul ca el s-a gandit la alta o perioada din viata lui, ca a visat-o, ca isi dorea sa fie cu ea? De-asta ai acceptat paharul asta pe jumtate plin?
Hai, ca nu vreau sa ne certam!
Am eu o zi mai proasta de m-am ambalat asa de tare, ca in general incerc sa nu ma bag la astfel de subiecte, pentru ca totul e foarte relativ, si mi-e frica sa nu dau sfaturi aiurea, fara sa stiu tot adevarul.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
Iasmin08 spune:
Cristina, iarta-ma nu a fost cu intentie daca te-am suparat. Departe de mine. Poate am fost prea vehementa, prea categorica, pana la urma atat noi femeile cat si barbatii suntem diferiti intre noi, nu suntem pe acelasi calapod. Reactionam diferit, simtim diferit. Poate gresesc, cine stie. Pana la urma asa cum am reactionat eu in casnicia mea a fost bine, s-a mulat pe nevoile noastre si pe sufletele noastre. Dar iarasi nu cred ca doi oameni sunt la fel. Asa cum sotul ei poate fi altfel decat al meu. Eu si sotul meu am facut eforturi ca sa reconstruim cat se rupsese din podul dintre noi. Acum imi permit sa dau sfaturi, dar sincer nu as vrea sa o iau de la capat.
Deci ma ierti?
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
cristina_ana spune:
Iasmin, hai ca am ramas doar noi doua sa ne dam cu parerile pe aici! Nu am de ce sa te iert, ca nu m-am suparat pe tine, doamne-fereste!
Sincer, ma bucur ca ati reusit sa treceti peste perioada aceea urata si sa reconstruiti totul. Si la mine tot ceea ce am facut in acea perioada a dat rezultate (pana acum bune, dar nu se stie niciodata ).
Si ai dreptate, nu stim noi cum este sotul lui Agri si ce ar fi potrivit ea sa faca. De-asta ziceam ca ma cam feresc sa dau sfaturi in astfel de situatii. Dar cred totusi ca ei ii face bine sa auda tot felul de pareri, o sa ia din discutiile astea ce simte ea ca i se potriveste mai bine. Si eu am avut un subiect deschis aici in acea perioada, care m-a ajutat enorm, nici nu isi dau seama fetele care mi-au scris cat de mult m-au ajutat sa nu o iau razna in acea perioada, chiar daca in final am facut asa cum mi-a dictat mie sufletul.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
redai spune:
Iasmin, nu te gandesti niciodata ca in viata sotului tau a aparut iar o femeie la care se gandeste,sau isi doreste sa fie cu ea? sai daca va aparea....oare acea femeie nu il va accepta?
Iasmin08 spune:
Redai, nu-mi da absolut nici un motiv sa gandesc asa. Cel putin acum nu. Dupa cum am spus, am facut eforturi ani de zile sa ajungem din nou aici. Dar se poate! De altfel noi doi am crescut impreuna, suntem de 16 ani impreuna (de la 19 ani) din care 11 casatoriti .
redai spune:
Iasmin , sincer, am sarit peste faza "de recuperare" a voastra. Probabil sunt si eu intr-o pasa mai proasta si nu am incredere in barbati si in schimbarea oamenilor....trec acum printr-un divort si sunt mai sceptica in ceea ce priveste cuvantul barbatilor
Nu sunt total impotriva lor, ma bucur sa vad ca exista persoane care pot sa treaca sau sa lupte pentru familie....poate voi intalni si eu pe cineva care sa stie sa lupte alaturi de mine si de puiul meu
Agri spune:
Fetelor va rog sa nu va certati din vina mea.
Da asa fiecare suntem diferiti si gandim si reactionam diferit.
Eu gandesc ca si Cristina. Am putut sa fiu calma 3 ani, chiar daca am avut din cad in cand semne ca se intampla ceva, dar am reactionat deabia acu cand el si-a schimbat atitudinea fata de mine.
De aceea acum am scris aici si mi-am deschis sufletul in fata voastra sa pot afla pareri si sa vad cum catalogati voi"semnele".
Nu am mai putut sa tac si repet nu l-am acuzat direct ptr. ca nu am dovezi clare ci doar banuieli si fac conexiuni intre diverse intamplari, mai repet ca nu l-am acuzat l-am rugat sa imi explice daca nu mai simte nimic ptr mine sau daca ma inseala.Si prin tot ce a spus la cearta nu a facut decat sa imi dea si mai tare de banuit.
Nu sunt genul sa joc rolul de vai ce calma si zambitoare sunt dar de fapt sa nu fie asa.Sunt un om dintr-o bucata si la mine nu e niciodata gri, ori e alb ori e negru.
Stiu ca acum sunt nelinistita si as vrea sa aflu adevarul.
Si chiar daca adevarul ar fi ca ma inseala ar fi mai usor de suportat decat aceasta incertitudine.
Si sa lupti ptr familie...lupt sa am liniste, sa ma simt nultumita sa ma simt iubita...nu voi lupta niciodata sa il fac sa se intoarca la mine sau sa nu il las,determin sa renunte la ea.NU ptr ca daca n-a inselat nu il mai vreau, clar.Nu sunt in stare si nici nu vreau sa pot sa trec peste asemenea lucru.
Va rog sa nu va mai certati si sa continuati sa va dati cu parerea si sa imi impartasiti din experienta voastra.
La ultima discutie i-am promis ca nu o sa-l mai acuz niciodata de inselat. El a promis ca se va implica mai mult in treburile casei.
De acum voi face astfel incat sa ma schimb un pic...sa nu ma mai las eu pe ultimul loc...
Va multumesc ptr tot.
Iasmin08 spune:
RedaiImi pare tare rau pentru suferinta si agonia prin care mai mult ca sigur treci. Sunt convinsa ca esti curajoasa si sper ca vom auzi curand ca ti-ai revenit din stresul asta.
Eu imi mentin parerea mea referitor la Agri. Asta fiindca stiu ca sunt barbati la care nu perge cu scandalu' ci mai degraba cu vorba dulce (cica ''vorba dulce mult aduce") O fi doar o pasa mai proasta..
Asteptam vesti bune 'coana Agri
Edit ca intre timp a venit Agri cu un raspuns in timp ce io ma chinuiam sa scriu aici: Agri, tu iti cunosti mai bine sotul si stii si ce ii poate pielea. De altfel stii si cum sa il iei. Io n-am facut decat sa vad problema ta prin prisma experintei mele, lucru care e gresit presupun.
redai spune:
Iasmin
Agri sunt de parere ca doar timpul iti va da un raspuns, promisiuni se fac foarte usor.
Acum ca vine ziua indragostitilor, ar fi un prilej bun sa incercati sa iesiti undeva doar voi doi....si sa urmaresti telefonul...daca e sa fie sau sa fi fost ceva intre ei cu siguranta va primi un tel sau un mesaj, iar clientii nu te cauta duminica
Agri spune:
Redai imi pare rau sau imi pare bine ptr tine. Daca nu se mai poate traii si eu sunt de parere ca mai bine divortez.
Prefer ca fetele mele sa aiba 2 parinti fericiti si separati, decat 2 nefericiti dar impreuna.
Nu mi-ati zis ce credeti de faza cu hainutele de la ea?