Sunt paranoica sau ma inseala!?
Raspunsuri - Pagina 3
Agri spune:
In general comunicam, dar atunci cand i se intampla ceva n's ce,"pasa proasta" nu mai vorbeste si in ultimile 2, l-am lasat sa vad pana unde merge, de aceea nu am mai comunicat.
Bee sper sa ai dreptate si sa fie asa cum zici, dar de fiecare data intelege ce ii zic codat, imi e greu sa cred ca acum nu a inteles.
In ceea ce priveste camasa...nu pot sa inghit nici un argument, una e sa primesti de la colegii de serviciu si una e sa primesti de la clienta.Am primit si eu cadouri de la colegi, dar flori nu bluzite sexi.
Si ce motiv ai sa nu ii raspunzi unei cliente? daca te suna sa iti spuna ce mai ai de facut la lucrare sau va o vrea mai repede,ii raspunzi nu? Dar daca nu e doar clienta si de fapt tanti vrea mai mult, nu se mai multumeste cu faramiturile de la masa noastra, atunci domnul are o problema devine tacut, hotaraste sa ii dea papuci iar ea devine insistenta si agasanta si nu ii mai raspunde la telefon.(v-am zis ca stiu sa fac scenarii).
Rufus stiu care este diferenta dintre aventura si o amanta.Dar poate sa inceapa ca o aventura si sa evolueze in ceva mai mult.
Sau poate tanti era neconsolata dupa drama prin care a trecut, iar el baiat cu suflet mare i-a oferit umarul sa aiba si ea unde sa planga...
Ilia_99 asta am facut eu in ultimi 3 ani am fost o doamna de cele mai multe ori nici nu am bagat in seamna micile sau marile semne, ptr ca aveam incredere in el mi se parea aiurea sa gandesc ceva in sensul ca m-ar insela.Dar acum cand s-a schimbat asa de tare nu mai pot sa nu fac scandal, si credeti-ma ca daca mar insela sau a facut-o in trecut si aflu peste alti 10 ani, tot nu mai stau cu el.Si daca fac scandal si il arunc in bratele ei ar trebui sa ma consier eu vinovata???!!!
Nici macar cand a venit acasa cu hainute purtate de la fetita ei nu mi s-a parut ciudat.(doamne ce proasta sunt).Noroc ca sunt prea mari si nu l-am dat la copii la purtat poate i le duc personal intr-o zi inapoi.Eu fac schimburi de hainute cu 2 prietene deale mele,eu primesc de la una si cand raman mici ptr fetele mele ii dau alteia.Dar de la clienti...Am primit de la prietena mea ca o stiu de ani, stiu ca e o persoana curata, ca copilul nu are boli de piele...etc,
Asta cum o mai catalogati???
Oricum de acum voi fi ingrozitor de vigilenta.
Sa vedem cum se va comporta de acum.
Va multumesc mult ca sunteti langa mine.
Parerile voastre ma ajuta, am inceput sa ma mai relaxez.
Va tin la curent.
cristina_ana spune:
Agri, am trecut si eu acum doi ani printr-un cosmar de genul acesta. Am intrat la subiectul tau doar pentru a te sfatui sa nu iti prelungesti suferinta. Fa tot posibilul sa afli ce se intampla cu adevarat cu sotul tau. Controleaza-i telefoanele in continuare, urmareste-l, angajeaza detectivi, etc. Stiu ca si eu o sa imi iau rosii, dar la ce m-a ajutat pe mine faptul ca m-am chinuit cateva luni fara sa stiu adevarul? Si eu am fost "o doamna" care nu controla telefoanele, nu il urmarea, avea incredere in el. Si uite asa am suferit eu 6 luni pana cand mi-am luat inima in dinti si m-am uitat prin telefonul lui si asa s-a elucidat intr-un minut misterul transformarii lui radicale.
Sfaturi de genul ca ar trebui sa-ti vezi de viata ta si sa il lasi in pace sunt complet nerealiste si sunt date de femei care nu au trecut niciodata printr-un asemenea cosmar. Eu as vrea sa intre aici o singura femeie care sa spuna ca avea banuieli ca sotul o inseala dar si-a vazut mai departe de viata fara sa fie afectata de situatia respectiva. Pentru ce sa te chinuiesti tu la nesfarsit? Daca e nevoie sun-o pe respectiva, afla de unde poti tu care e adevarul, pentru ca altfel tu, nu altcineva, se va chinui cu o mie de intrebari si crede-ma, asta nu e viata!!!!!!!!
Si abia dupa ce afli ce se intampla vei putea decide ce ai de facut in continuare. Probabil ca sotul tau inca nu are o relatie adevarata cu respectiva, dar daca nu faci ceva acum, daca doar stai pasiva, situatia se poate schimba. Arata-i sotului tau ca nu esti dispusa sa tolerezi asa ceva si ca te poate pierde. SI ai incredere in instinctele tale, sigur nu te inseli!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
cristina_ana spune:
Eu sunt convinsa ca toate relatiile care sunt mai mult decat o simpla aventura incep printr-o "prietenie". Si la inceput nici ei nu realizeaza spre ce se indreapta. Intr-adevar, clienta a trecut printr-o tragedie, are nevoie de un umar pe care sa planga, a gasit acest umar la sotul tau si el s-a simtit dintr-o data bagat in seama si util, au realizat ei ca sunt "suflete pereche" si alte asemenea clisee. De-asta cred ca trebuie sa faci ceva acum, cand inca lucrurile nu au evoluat foarte tare.
Eu cred ca sotul tau te iubeste, dar acum are ceva care il mai scoate din monotonia unei casnicii fara probleme. Sunt asa de prosti unii barbati!!!
Scuza-ma daca aberez!
POZE
Iasmin08 spune:
Agri, daca stai ciuca pe capu' lui zilnic si il tot cicalesti cu indoieli, crezi ca (in ipoteza ca ti-a calcat stramb) o sa admita?
Daca faci asta iar el e complet nevinovat (desi ''Da, pui" nu prea merge cu teoria asta) crezi ca o sa faca mai bine relatiei?
Eu continui sa cred ca pana la proba contrarie trebuie sa lupti pentru familia ta (nu e vorba de 1 kg de rosii pe care te razgandesti sa il cumperi ci de familia ta, de VIATA ta), eventual sa lupti sa ii recastigi inima, sa restabilesti pacea fireasca a familiei.
Daca se vadeste ca te-a inselat, cel putin copiii au castigat o luna-doua, 1 an de pace. Toate certurile dintre voi se rasfrang asupra lor, iar starea ta cu atata mai mult. Deocamdata cauta si te linisteste. Zic.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
cristina_ana spune:
Iasmin, cum poate o femeie care are banuieli ca sotul o inseala sa fie calma si sa-si vada de viata ei? Probabil sunt eu defecta, dar eu nu as putea sa traiesc in prefacatorie nici macar o singura zi! Adica sa simt ca fierb pe dinauntru si la exterior sa fiu calma si draguta, si zambitoare! Tocmai, pentru linistea copiilor ii zic si eu sa incerce sa afle adevarul. Pentru ca numai dupa aceea se poate linisti, indiferent de rezultat, si poate decide ce va face cu viata ei. Copiii ei au nevoie de o mamica linistita si nu de una care plange in interior si rade in exterior.
Eu abia dupa ce am depus actele de divort si am plecat de acasa am reusit sa ma linistesc, sa nu mai plang si sa imi vad de viata si copilul meu. Pana atunci m-am chinuit inutil, am incercat sa-l tin langa mine, am fost si draguta, si scorpie, l-am dus la psiholog, am plans zilnic, m-am certat cu el, m-am impacat, am trait un cosmar. Dupa ce s-au lamurit lucrurile, dupa ce am hotarat sa-l scot din viata mea, efectiv m-am linistit si eu. SI abia atunci a realizat el ca e serioasa treaba si si-a revenit in totalitate.
POZE
Iasmin08 spune:
Cristina, sper sa nu te superi pe mine, ca am trecut totusi printr-o situatie un pic asemanatoare (vezi ca ma descris-o un pic mai inainte) Da! Se poate sa fii calma, crede-ma. Si nu, nu e prefacatorie!!! Este dragoste. Daca afla ca a inselat-o tu chiar crezi ca ea se va ''linisti''????? Eu cred ca din contra. Eu abia atunci as face ca trenu. Cand stiu clar ca s-a intamplat. Pana atunci am speranta ca paharul e pe jumatate plin.
cristina_ana spune:
Si inca ceva si gata, ma retrag. Si din proprie experienta si din ce am citit pe aici, daca un barbat e indragostit de alta, poate nevasta sa fie cea mai minunata femeie din lume, sa-i gateasca toate bunatatile, sa fie mereu zambitoare, sexi, sa faca super sex, ca tot degeaba.
Eu il asteptam pe sotul meu acasa imbracata in cele mai provocatoare costumatii si el cand intra pe usa imi zicea: "Ce-i cu tine imbracata asa?" Si isi deschidea o bere in fata calculatorului.
Nu frate, barbatul trebuie sa vada ca nevasta nu e o carpa care accepta orice, si ca o poate pierde, altfel nu isi revine.
Gata, nu mai zic nimic!
POZE
cristina_ana spune:
Iasmin, e clar ca suntem diferite. Eu am facut ca trenul doar cand inca nu stiam nimic sigur. Dupa ce am aflat adevarul l-am lasat in pace, sa faca ce vrea cu viata lui si m-am retras. Si sa stii ca si eu il iubeam, ca dovada ca acum sunt tot cu el si am mai si facut inca un copil.
Daca traiesti in speranta ca paharul e pe jumatate plin, insemna ca iti place sa traiesti in minciuna. Oare merita???!!!!!!!!! Asta insemna dragoste? Sa te sacrifici pe tine, sa-ti distrugi tu sufletul? Sau poate nu am iubit eu niciodata cu adevarat pana acum...
POZE
Iasmin08 spune:
Cristina, e adevarat ca barbatu trebuie sa inteleaga ca SOTIA lui nu e o carpa. Dar cred ca de aia s-a insurat cu ea...Daca ea nu e sigura ca el a inselat-o, nu are rost sa faca circ zilnic- nu va ajuta cu nimic. Parerea mea. El o sa continue sa faca pe ingerasu- pana e prins cu mata in sac si ea o sa se consume ca o lumanare. Cine iese mai rau de aici? DUPA ce afli cu certitudine ca el a comis-o poti sa ii si spargi capu'...pana la proba contrarie e consum energetic si nervos absolut inutil. Nu foloseste nimanui- copiilor cu atata mai putin
Iasmin08 spune:
Apropos, la mine paharul chiar a fost pe jumatate plin de vreme ce el nu a ajuns chiar pana la fapt....Nu am trait deci in minciuna. In minciuna traiesti dupa ce afli si continui sa crezi ca totusi...