Imi poate spune cineva de ce????
Ea, o femeie frumoasa, vesela, extrem de atragatoare, blanda, buna, harnica, iubitoare...
El, un barbat bine, in floarea varstei, protejand-o pe ea, bland, manierat...
Ei, un cuplu ce atrage priviri si invidii, radiaza fericire in jur, bucurie, veselie, se inteleg din priviri, se ocrotesc unul pe celelalt si par a fi meniti unul altuia.
Impreuna au infiat o fetita inca de cand avea cateva luni. In curand fetita va merge la scoala. Toti trei par rupti dintr-o poveste. Sunt minunati!!
Acum...ea, femeia tanara si frumoasa, are de dus cea mai grea lupta a vietii ei. Mai grea chiar decat cei aproape 10 ani in care a luptat sa aiba un copil. Acum trebuie sa lupte cu cancerul de san. Dar...ce sanse va avea...nu se stie. Medicii i-au extirpat deja un san si ganglionii...nu se stie ce urmeaza, dar speram la ce-i mai bun si mai frumos pentru ei!
Dar nu mai pot sa-mi scot din minte intrebarea DE CE????? De ce ea, de ce ei, de ce fetita lor??? De ce Ema? De ce alti copii? De ce alte mame sau tati??? DE CE????
Nimeni nu-mi poate raspunde, stiu! Si totusi, poate impartasim pareri.. DE CE???
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
Raspunsuri
ancadragoman spune:
Alina asta ma intreb si eu de 7 ani decand mi-a murit bunica de cancer la san .Este o boala grea dar poate fii invinsa asa ca le doresc putere de a lupta cu boala si sa auzim de bine
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
ardeiash spune:
cred ca intrebarea e gresita... duce spre consum de energie inutil
intrebarea ar trebui sa fie: ce pot face ca sa devin sanatoasa?
multa bafta
s-auzim numai de bine! si
-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm
Iasmin08 spune:
Alina, dar despre copiii aceia dulci si nevinovati care poarta pecetea cancerului nu te intrebi?? Acei ingerasi puri care se lovesc de dureri cumplite, de cei mititei care stau si isi asteapta cuminti randul la chimio nu te intrebi???
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
alina023 spune:
Ardeiash, ce faci atunci cand nu mai ai nimic de facut?? Daca ar exista solutii, daca ar fi ceva reversibil (ma rog sa fie asa!), "de ce-ul" asta al meu nu si-ar mai avea rost. Daca! Dar nu se stie...
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
alina023 spune:
Ba da Iasmin, cu atat mai mult intreb de ce?? Am scris in mesaj... Cu atat mai de neinteles este cand se intampla copilasilor!
Si crede-ma, durerea gandului ca ea nu ar castiga lupta asta, este mare mai ales prin prisma suferintei celei mici. Fetita ei o divinizeaza, pur si simplu!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
ADRIANKA spune:
Sunt atat de frustrante atat intrebarea "DE CE" cu toate reverberatiile ei in sufletul nostru, cat si raspunsurile la aceasta intrebare. Sunt raspunsuri "prefabricate": "Asa a vrut Dumnezeu", "Asa a fost sa fie", "are de platit o polita karmica". Toate raspunsurile au de-a face cu implacabila Soarta. E ca un zid imens si dur in care te lovesti. Nu poti face altfel. Trebuie acceptata Soarta, asa cum e...desi ne cam vine sa o trimitem la origini si pe aceasta Soarta..de unde o fi venind ea...
Este foarte dur ca cineva apropiat noua sa se loveasca de zidul asta. Atunci ne punem mai aprig aceasta intrebare fara a primi niciodata un raspuns multumitor. Trebuie doar sa acceptam, suntem prea mici pentru un razboi cu Destinul. Si, cum zicea cineva mai sus, trebuie sa facem in asa fel sa nu ajungem acolo...Sa avem grija de sanatatea noastra, sa nu luam ideea ca "noua nu ni se poate intmapla" ca pe ceva sigur. Deci, preventie...Da, in cazurile in care se poate...Dar nu se poate in toate, atunci cand copilasi de 2-3 ani primesc aceasta lovitura..bolnavi de o boala incurabila...E inuman si peste puterea noastra de a accepta..si totusi, DE CE????
Tisina spune:
Intebarea ta imi aminteste de o experienta extrem de trista. Anul trecut a murit un om minunat. Locul de veci i-a fost "donat" de mama sa, vie inca. La inmormantare femeia deja nu mai avea putere sa planga, ci doar repeta cu voce stinsa: "De ce? De ce el si nu eu? De ce nu eu?"... cumplit de trist.
Eseea spune:
Alina, chiar nu iti poate raspunde nimeni la intrebare...boala nu alege, din pacate poate..............e trist, foarte trist, mi se pune un nod in gat si imi dau lacrimile..Familia cum e? Moralul mai ales? Doctorii ce spun?
e cumplit, viata e asa nedreapta...cand te gandesti ca oricare dintre noi putem afla maine aceeasi veste...
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Rufus spune:
Daca va consoleaza cu ceva, va spun ca cel bolnav e mai putin constient de destinul sau. El are de dus o lupta, fiecare dupa puterea lui, nu e constient ca a slabit, ca e mai rau pe zi ce trece, se abandoneaza cauzei sale si sfaturilor celor apropiati (doctori, familie). Daca merge spre moarte, organismul se pregateste singur, creierul, in permanenta programat sa ne apere ne protejeaza si de data asta.
Mai rau este pentru cei apropiati, care-s lucizi, vad exact ce se intampla si, totusi, trebuie sa afiseze acel optimism de fatada, pentru imbarbatarea celui drag.
Mama mea a murit de cancer pulmonar si ma uitam la ea, un om deosebit de cult si educat, nu isi dadea seama ca se duce in viteza maxima, isi facea planuri pentru cand se facea bine, iar ea, in trei luni, nu se mai putea tine pe picioare, o duceam in carucior la raze.
A fi alaturi de o persoana draga are dublu scop: de a-l incuraja sa suporte tratamentul draconic (care este responsabil de daramarea fizica a bolnavului, cu mult mai mult decat boala insasi) sau de a alina zilele numarate, daca speranta e clar moarta.
Dar un lucru e clar: sora mea (cancer de san si tiroida) si cumnatul meu (cancer la o amigdala) sunt astazi doi oameni sanatosi, trecuti prin iad, dar sanatosi. Vor muri de batranete? Nu stiu. Nici pentru ei, nici pentru mine.
Dar se poate.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
ni-na spune:
Multumesc tie Rufus,de-ai fi langa mine ti-as darui o mare de flori si imbratisari,iat Tora nu va avea de obiectat ca nu e nimic urat in asta.M-am gandit intotdeauna ce-a fost in sufletul mamei...moarta de cancer la 42 ani,femeie desteapta si realista.Am petrecut ultima saptamana langa ea in spital si tot la fel de aeriana imi parea insa credeam ca joaca teatru sa nu ma sperie....eram adolescenta .