Bogdanai, ceapa se amaraste daca nu o clatesci. Taie ceapa marunt de tot, pune sare deasupra si lasa-o cam 10-15 min. Apoi punea ceapa intr-o strecuratoare, clateste-o bine-bine cu apa rece si stoarce-o bine sa nu ramina apa. Are gust mai bun (mai aromat si nu asa intepator) si nu mai amaraste icrele.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Anamaria, daca mai treci pe aici... am cumparat Tarama (Krinos).
Trebuie sa le pun inainte in apa? Mi se par f. sarate, asa gustate din borcan. Ma intreb daca se "aranjeaza" cu uleiul, lamaia si apa minerala (ne plac totusi mancarurile sarate...). Tu cum faci?
La tzara americana (poze)
Citat: |
citat din mesajul lui ML Anamaria, daca mai treci pe aici... am cumparat Tarama (Krinos). Trebuie sa le pun inainte in apa? Mi se par f. sarate, asa gustate din borcan. Ma intreb daca se "aranjeaza" cu uleiul, lamaia si apa minerala (ne plac totusi mancarurile sarate...). Tu cum faci? La tzara americana (poze) |
Gabriela, multumesc, nu vreau sa pun gris pt. ca are gluten si-l ocolesc. Prefer sa le tin in apa daca e nevoie, dar poate ca nu este...
La tzara americana (poze)
Da, si eu o fac folosind gris, nu pun foarte multa ceapa iar de pastrat la frigider o pastrez intr-un bol cu capac.
VERZELE - simtul umorului nu a murit