Cum se pastreaza salata de icre in frigider?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Bogdanai, ceapa se amaraste daca nu o clatesci. Taie ceapa marunt de tot, pune sare deasupra si lasa-o cam 10-15 min. Apoi punea ceapa intr-o strecuratoare, clateste-o bine-bine cu apa rece si stoarce-o bine sa nu ramina apa. Are gust mai bun (mai aromat si nu asa intepator) si nu mai amaraste icrele.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Anamaria, daca mai treci pe aici... am cumparat Tarama (Krinos).

Trebuie sa le pun inainte in apa? Mi se par f. sarate, asa gustate din borcan. Ma intreb daca se "aranjeaza" cu uleiul, lamaia si apa minerala (ne plac totusi mancarurile sarate...). Tu cum faci?

La tzara americana (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML

Anamaria, daca mai treci pe aici... am cumparat Tarama (Krinos).

Trebuie sa le pun inainte in apa? Mi se par f. sarate, asa gustate din borcan. Ma intreb daca se "aranjeaza" cu uleiul, lamaia si apa minerala (ne plac totusi mancarurile sarate...). Tu cum faci?

La tzara americana (poze)



pune putin gris (fiert), vei vedea ca "taie" din sare.Pofta buna !

Gabriela
6+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Gabriela, multumesc, nu vreau sa pun gris pt. ca are gluten si-l ocolesc. Prefer sa le tin in apa daca e nevoie, dar poate ca nu este...

La tzara americana (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Da, si eu o fac folosind gris, nu pun foarte multa ceapa iar de pastrat la frigider o pastrez intr-un bol cu capac.

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Eu le videz in zepter cand imi raman de pe o zi pe alta.

Mergi la inceput