Ce scrie pe oul tau?
Raspunsuri - Pagina 2
danat spune:
Am dat o fuga sa vad ce scrie, dar omuŽ doarme prea profund ca sa il deranjez.
Acu, serios, si la mine tot 2 scrie. Pai nu treŽ sa mincam toti aliniati aceleasi porcarii? Si daca ar fi vorba numai de oua....
Hobby
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank"> .... "Ok, everybody, that's a wrap!"
wapi spune:
Povestea cu codurile de pe oua e veche - si abordata periodic. Eu ma uit la coduri cand cumpar, dar de multe ori nu gasesc decat cu cifra 3 . Mai sunt unele supermarketuri care au oua ecologice - dar nu gasesc mereu.
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
bobocel_07 spune:
Am vazut si eu stirea si m-am ingrozit.Daca nici oua nu mai putem manca atunci ce?Pana acum nu s-a stiut de acest hormon de stres care se transmit oualelor de catre gainile care stau in acele baterii ingrozitoare?Pe oualele mele scrie 3.Acum nici nu stiu daca sa le mai mananc sau nu, dar daca nu mi s-a intamplat nimic pana acum mai merg 4 oute si promit ca de acum nu mai iau cu cifra 3.Dar unde gasim din alea bune asta este intrebarea.Caci in supermarketuri nici nu cred ca se pune problema.
alexia_07
valentinag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardeiash Dar pe-ale voastre ce scrie, scuzati-mi indiscretia |
Scrie cu gainat inainte sa le spal,ca-s din cotetu de la mosie
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
danat spune:
Revin cu o nedumerire: daca stressul influenteaza ouale dpdv calitativ, atunci acelasi stress nu influenteaza si calitatea carnii acelor gaini? Ca na, sti uca stressul ataca la pachet, si la baterie, of corse
Hobby
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank"> .... "Ok, everybody, that's a wrap!"
blackpanterro spune:
La noi pe oua numarul incepe cu 0, cumparam numai organic, sunt mai ieftine de unde le iau eu si stiu sigur ca gainile nu sunt chinuite in cotete insalubre fara spatiu de miscare si fara lumina.
Am vazut prin documentare cum arata cotele alea si ce viata au gainile si nu as putea sa mai consum vreodata oua ce provin de acolo.
Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
karligutza spune:
in definitiv cred ca motivul pentru care se doreste atentionarea populatiei despre existenta acestor oua cu cifra 3 care provin de la cele mai prost tratate gaini, e ca acei "producatori" sa isi inceteze activitatea si sa nu mai chinuie bietele pasari... mi se pare corect, asa incat si eu voi incerca sa nu mai cumpar ouale cu "3", cu "2" etc. pentru ca usor-usor poate le dispare vanzarea, si afacerea implicit! poate asa se reorienteaza si ei sa creasca gaini pentru oua in spatii adecvate, ca doar acum s-au mai ieftinit si preturile in imobiliare, ar avea de unde sa cumpere niste hectare de pamant pt.gainile alea....
karligutza
sunt mamica Adelutei
flower-power spune:
Si eu m-am ingrozit. Dar nu de ce reprezinta cei trei indici stampilati pe oua[noi cumparam de la un nene care creste gaini in curte]. La Protv atat de repede s-au derulat explicatiile ca nici n-aveai timp sa citesti ce reprezinta fiecare indice. Dar cand am auzit-o pe fatuca aia de facuse materialul rostind dezinvolta "oualelor", m-am uitat catre al meu sa vad daca si el auzise la fel. Deja in momentul ala rostea din nou "oualelor". Si asa a tinut-o tot materialul.
Aaaa, si altceva: ati observat si voi cat de incantate si zglobii anunta prezentatoarele noastre stiri care numai placute nu sunt? Te intrebi oare de la ce li s-o trage . Sa fie oualele
In curand o sa importam din China, de-alea facute in laborator...
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
karula spune:
Flower, linisteste-te, si domnul profesor Marcicopicinokipinski a zis aseara, fatidica seara, "oualelor" si m-am scuturat la fel ca tine. Daca si domnu' doctor-profesor-inginer....
Consolarea mea, ca oolele din frigider chiar erau de-alea infierate. Eh...
Letitia1 spune:
La noi scrie pe cutie de la ce gaini provin ouale (organic, free range etc) iar pe ou data pina la care pot fi consumate ouale, de exemplu pe ale mele 15.02.10.