Aspirante optimiste > 20 ani (444)
Raspunsuri - Pagina 4
ALBINUTZA24 spune:
acuma am vazut ca am mai gresit... mii de scuze...m-am grabit.
am chef de vorba si-n plus trebuie sa recuperez ca nu am vorbit cu voi de atata timp... si-mi era dor de voi
declar Z 1 ... au venit rusii... o sa ma duc la control pe 18 sa vedem cum sunt foliculii.
vreau si eu sa ma semnez dar nu stiu cum . care ma invata?
ALBINUTZA24 spune:
moni 

anca am incercat si eu testul tau si am avut cerc si linie , deci 2, sa dea DD . SUPER TEST.Ne tine moralul ridicat. 

FETELE ...... MAI E CAREVA .....
ANDREEA84 spune:
fetelor,ma pregatesc sa plec akasa la copiii mei,akm ma suna sotul sa-mi spuna ca a lui fetita il inchisa in cusca la porumbei si fata ramasa in curte pe vremea asta si el nu are cum sa iese,asa ca apelez vecinul sa sara in curte si sa-i deschida usa de la voliera,tare faza,chiar nu visam....![]()
va
si o seara superba
14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
ALBINUTZA24 spune:
andreea
superb.... acum sti cum sa-ti ,,pedepsesti'' sotul daca nu e cuminte.
norocul tau ca a avut mobilul cu el.

O seara placuta.
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALBINUTZA24 IN PRIMUL RAND UN ''LA MULTI ANI''CU PUTINA INTARZIERE PENTRU COSMINUTA. SA FI SANATOASA SI SA TI SE-NDEPLINEASCA TOT CE ITI DORESTI. TE [PUP] DULCE, DULCE,DULCE. ![]() ![]() ![]() ![]() ( nu stiu care sunt florile tale preferate dar eu iti trimit tandafiri albi) VANYY, MADUTZA FELICITARI PUPACILA , ANNE'MARY BINE ATI VENIT. |
Multumesc !

Mada
5+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
cos_minutza spune:
Albinutza,dupa ce te loghezi in dreapta sus ai "contul meu"-profil personal-optiuni(acolo dai click pe + si trebuie sa apara "semnatura")-acolo scrii ce vrei sa-ti apara
Andreea fica ta e
Bine ca s-au inventat telefoanele mobile
la toata lumea
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
cos_minutza spune:
Am uitat...Albinutza imi pare rau pt Z1 

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
cos_minutza spune:
Neatza
Va ofer
-ua de dimineata,ceiut si laptic si papa de care vrea inimoara voastra
Tot am vrut sa va intreb : ca se poate sa fi ovulat in z12?
O zi frumoasa si usoara va doresc!!!!
Multi 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
PaulaFrida spune:
Buna dimineata fetelor 
Cosmy multumim de tratatie
se poate sa fii ovulat si in Z12.
Eu am inceput de luna asta cu temperatura bazala(am un grafic cu de toate)si palparea colului si o sa fac si test de ovulatie cand o sa banuiesc,ca sa fie sigur,sa nu ratam ziua magica.Oricum o sa prestam o data la doua zile,sau poate in fiecare zii
.
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
ellenii spune:
Cosmi, iti spun si eu La multi ani cu o mare intarziere!
E posibil sa fi ovulat in z 12. Sunt femei care ovuleaza si in ziua9.
Fetelor, nu fiti triste pentru Z1! Bine ca functionati corect!
Eu stiu ce inseamna sa astepti sa apara si sa te bucuri de numa' daca vine fara sa te fi pastilat inainte...