Aspirante optimiste > 20 ani (444)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moni_28

Vai Andreea, stai linistita, nu e nici o problema.Adevarul este ca trebuie facut ceva in aceasta privinta, dar aceasta varianta mi se pare injusta.Atata timp cat nu am incercat si altceva...nu e corect. Varianta asta ar trebui sa fie ultima optiune....

Nicole, viitoare mamica de Karina

si altceva ce anume?nu sunt bani pt nimik,spatii la fel si pt aceste masuri trebuiesc si niste fondatori cu dare de mana zdravana,am o intrebare pt tine si apoi sa-mi raspunzi sincer:sa presupunem ca locuiesti in zona mea,ai un copil care se duce la scoala(7-8ani)intr-o zii sa-ti sune telefonul ca sa te prezinti de urgenta la spital ca acolo se afla copilul tau nenorocit de o haita de caini,poate chiar sa fie foarte rau caci gandestete cum arata un copil de7-8ani(1,50m si cam35kg)un caine de juma de metru daca sare pana unde ajunge?sa-ti vezi copilul desfigurat si mai ales in starea de soc ce ai face?cum ai gandii?ce petitii iti mai trec prin minte?sunt situatii extraordinar de grave si chiar este reala treaba cu atatia caini si cu atata lume de trece prin zona,am sa-ti filmez sau fotografiez si ai sa-ti dai seama cel mai bine despre ce vorbesc!
nu-mi lua de nume de rau,stiu ca ai ganduri de bine dar situatia din alte state nu se aseamana nici pe jumatate cu ce este la noi in tara.atat ca politica cat si ca mentalitate,urmaresc aproape in fiecare seara ANIMAL PLANET si chiar sunt emisiuni super reusite,situatie extraordinare si oameni cu adevarat devotati:S.O.S.;PHEONIX;ETC.lista e lunga de emisiuni dar nu se compara

14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

am fost muscata de 3 ori.in fata lor te simti neputincioasa si ai groaza de a nu fi sfasiata.
nu am cum sa empatizez.la fel nu am cum sa ii inteleg pe oamenii care adopta cainii , pt ca dupa aceea sa ii dea pe strada.
Dreptul cnaonic ortodox si catolic insista pe faptul ca omul este dator sa isi apere viata si ca legitima aparare este perfect teologica, legala.

langa piata rahova sunt 15-20 de caini.
nu stiu cata dragoste poti avea cand treci pe langa ei.

bani pt caini?
nu sunt dura si iubesc animalele,dar anii petrecuti intre cei mai saraci dintre saraci cu calugaritele catolice m-au facut sa magandesc ca banii pt blidul de mancare pt caini ar insemna o masa calda pt copii.
am gasit copii care, la 5 ani, nu mancasera carne, pt ca nu aveau de unde.stiu copil cu IQ 150 care un an a stat acasa pt ca nu mancau decat orez,ca atat isi permiteau si slabise 15 kg.

masa pt un adapost de caini costa 20 d emilioane pe zi.bolnavii mor in spitale pentru ca nu au bani de la buget pt medicamente.eu mi le-am adus de acasa.ne putem gandi la caini cand oamenii au ce pune pe masa.repet,asta e tara in care traim.
nu pot face rau animalelor,dar groaza traita cand am fost muscata...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALBINUTZA24 spune:

IN PRIMUL RAND UN ''LA MULTI ANI''CU PUTINA INTARZIERE PENTRU COSMINUTA.
SA FI SANATOASA SI SA TI SE-NDEPLINEASCA TOT CE ITI DORESTI. TE [PUP] DULCE, DULCE,DULCE.

( nu stiu care sunt florile tale preferate dar eu iti trimit tandafiri albi)

VANYY, MADUTZA FELICITARI
PUPACILA , ANNE'MARY BINE ATI VENIT.

Mergi la inceput

si eu am cinci caini , 3 mici si doi mari , am o pisica , o curte plina de animalute.. le iubesc pe toate dar nu sunt de acord cu cainii comunitari. are dreptate andreea, noi tarim in Romania .
mama mea a fost muscata , soacra mea era sa fie muscata, sotul meu a fost muscat... si de fiecare data era o haita de caini.
sunt si mai periculosi cand sunt multi.
mie una mi-e frica sa merg printre blocuri din cauza lor.
au zis ca-i streilizeaza... nu au facut nimic... se inmultesc incontinuu
apropo... cei care sunt luati in evidenta nu ar trebui sa aiba un cercel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALBINUTZA24

IN PRIMUL RAND UN ''LA MULTI ANI''CU PUTINA INTARZIERE PENTRU COSMINUTA.
SA FI SANATOASA SI SA TI SE-NDEPLINEASCA TOT CE ITI DORESTI. TE [PUP] DULCE, DULCE,DULCE.

( nu stiu care sunt florile tale preferate dar eu iti trimit tandafiri albi)

VANYY, MADUTZA FELICITARI
PUPACILA , ANNE'MARY BINE ATI VENIT.

Multi M-ai ghicitAdor trandafirii,iar cei albi sunt superbiMultumesc frumos!!!

Fetelor fara suparare ,eu zic sa incheiem subiectul cainilor inainte ca cineva sa se supereMoni pur si simplu a pus cateva linkuri,cine vrea semneaza petitia cine nu,nuSper ca nu am suparat pe nimeniMulti

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Sigur,nu zic ca Andrea,Nike si Albinutza nu au dreptate

www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

nike m-ai facut sa-mi ploua-n gura. parca ai zis ca ai fost si la o competitie?
esti o bucatareasa desavarsita si se vede dupa cum ne spui retetele.
P.S. ai dreptate... banii in tara asta sunt putini si-ar trebui folositi in alte scopuri ex: spitale( sa nu ne mai ducem noi cu tratamentul de acasa), scoli( sa nu mai vina copii de-acasa cu bani pentru fondul scolii)...
moni 28 nu vreau sa ma-ntelegi gresit, fiecare are parerea lui si cred ca merita sa luptam si sa ajutam dar pentru alte cauze si alte cazuri.
sunt suflete , intradevar, dar sunt periculosi.
si sobolani sunt suflete... ce facem? ... ii acceptam?...( de ei tot mai scapam ca-i mananca pisica dar cainii...?)
va pup pe toate
ca am uitat mai devreme. scuze.

Mergi la inceput

cosmi cu placere si ai dreptate ... CAZ INCHEIAT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Sigur,nu zic ca Andrea,Nike si Albinutza nu au dreptate

COSMI[rad][rad][rad]mi-a placut felul cum te-ai sustras la final':nu zic ca n-au dreptate...'si valabil pt toata lumea,o inteleg foarte bine pe MONI,cinste ei pt gandurile si actiunile care vrea sa le faca caci pana la urma prin proteste se fac anumite lucruri caci proprie initiativa n-are nimeni si chiar mi-ar place sa ajung sa traiesc ceea ce visam mai bine pt toti si inclusiv animalute
eu una nu sunt suparata deloc pe MONI,chiar o pana se molipseste cu bebe de la mine si inca o data felicitari pt intentiile tale

14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

pupicei pt bebe pt moni

Mergi la inceput