nu mai am rabdare - ajutati-ma

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

sashenka...noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

nu, maine ii zic sotului sa-mi mai ia un test. sa-mi tineti pumnii!

Mami cu doua minuni Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emma_ spune:

sashenka_h asa cum ti-au zis si alte fete, durerea abdominala si urinarea deasa poate fii si din alte motive.
Eu mi-am facut test de sarcina cu 5 zile inainte de termen si mi-a iesit pozitiv. Dar fiecare corp este diferit. Cel mai bine incearca testul de singe si repeta testul de urina. Alceva mai sigur nimeni de aici nu-ti poate spune.
Mult noroc si sa fie asa cum vrei tu.

Mergi la inceput

pai sincer am mai citit fete care si-au facut asa repede testul si a iesit pozitiv si ar fii superb sa fie asa. cand am ramas insarcinata cu sasha mi-am facut un test la 2 zile de intarziere si mi-a iesit negativ desi eram graviduta, iar pozitiv mi-a iesit dupa 5 zile intarziere dar cu a doua liniuta fff slab vizibila.
acum m-a anuntat finuta mea ca a nascut si m-a rugat sa ma duc la ea maine, a nascut la medlife asa ca o sa-mi fac si testul de sange.
va anunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

pai sincer am mai citit fete care si-au facut asa repede testul si a iesit pozitiv si ar fii superb sa fie asa. cand am ramas insarcinata cu sasha mi-am facut un test la 2 zile de intarziere si mi-a iesit negativ desi eram graviduta, iar pozitiv mi-a iesit dupa 5 zile intarziere dar cu a doua liniuta fff slab vizibila.
acum m-a anuntat finuta mea ca a nascut si m-a rugat sa ma duc la ea maine, a nascut la medlife asa ca o sa-mi fac si testul de sange.
va anunt!

Any news?

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Mergi la inceput

nu am mai putut sa merg in oras asa ca ....nu mi-am facut analiza de sange, dar sunt optimista...am deja 2 zile de intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Iti doresc din suflet sa ti se indeplineasca visul, dar cred sincer ca ai putea fi mai rabdatoare si sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru ce ai acasa si sa te bucuri de cei doi ingerasi ai tai. Gandeste-te cat de nerabdatoare sunt cele care nu au nici un copil, care incearca de 3 ani si luna de luna spera sa le intarzie ciclu, luna de luna au simptome inchipuite........luna de luna urla in fata adevarului si incearca sa isi gaseasca pentru inca o luna putere sa mearga mai departe. Bucura-te si ai rabdare. Dumnezeu are grija de toata lumea si trebuie sa fim rabdatori si increzatori ca va fi bine.......

Mergi la inceput

da ginamaria stiu ai mare dreptate, nu vroiam sa fiu egoita si sa stii ca ma bucur mult de cele doua minuni...si chiar le admir si le respect pe fetele care fac mari sacrificii ca sa aduca pe lume o minune de copil si as ajuta cu mare drag macar cu o vorba daca nu pot mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ei, ce ai facut?
E cu oki? Bafta multa!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Mergi la inceput

da sunt bine dar mi-au venit uratii
mai muncim....

Mergi la inceput