nu mai am rabdare - ajutati-ma
buna fetelor
va propun un subiect care cred ca s-a mai discutat dar totusi...
sunt o mamica fericita a 2 baieti dar imi mai doresc f mult un copil
, daca se poate o fetita.
luna trecuta pe 14 mi-a venit ciclul, am avut contact pe 25, 26
, si acum astept sa vad daca imi vine sau nu ciclul pe data de 10 (am ciclul regulat la 28 zile). dar am diverse simtome: dureri de spate, urinari dese, mi s-a facut greata de 2 ori dar nu cine stie ce, si ma cam doare in partea de jos dar nu pot spune exact unde, o durere surda cam ca la ciclu. Aceste simtome le am cam de 5 zile. Problema este ca nu mai am rabdare pana pe 10. mi-am facut un test pe 4 si bineanteles ca a iesit negativ si am mai facut unul astazi si a iesit deasemenea negativ![]()
. Poate sa fie fals negativ? am facut prea repede testul?
.
Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)
Raspunsuri
vasilasanita spune:
Dureri de spate si urinari dese se pot intalni si in cazul infectiilor urinare, provenite de la rinichi.
La tine speram sa fie sarcina!
Pentru un test din urina poate a fost devreme facut testul. Mai ai 2 zile si vei vedea!
Multa bafta!!!
sashenka_h spune:
sincer si eu m-am gandit dar nu am avut niciodata infectie urinara si nici nu aveam cum sa racesc ptr ca am stat numai in casa...asa ca ....asteptam
sper doar sa nu fiu dezamagita...
sa-mi tineti pumnii 
Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)
floricik spune:
Eu cred ca ai facut testul prea devreme. La mine trebuia sa-mi vina uratii pe 27 si pe 30 abia am facut testul. Era super pozitiv.
Am mai facut si eu greseala sa-mi fac teste fara sa-mi intarzie ciclul. Maaare greseala . Ma demoralizam complet.
Bafta .
sa fie.
sa se ia.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
sashenka_h spune:
off stiu ca e prea devreme dar nu mai am rabdare...si ce grea este asteptarea
Mami cu doua minuni Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)
vasilasanita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h off stiu ca e prea devreme dar nu mai am rabdare...si ce grea este asteptarea ![]() Mami cu doua minuni Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008) |
De cand incercati?
violetan spune:
Sashenka, daca nu mai ai rabdare, cel mai sigur e testul beta-hcg (din sange). Medsana, Medicover, CMU etc...
Succes!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
sashenka_h spune:
vasilasanita pai incerc din noiembrie, dar eu am ramas f usor cu celelalte sarcini...
violetan este o idee buna dar acum maine trebuie sa-mi vina, asa ca nu are rost sa-mi mai fac analiza de sange. la celelalte sarcini daca mi-a intarziat o zi a fost clar bebe, asa ca va tin la curent
sashenka_h spune:
sunt in 10....deocamdata nimic...
catalina2307 spune:
Eu am o curiozitate.....cum am putea noi sa te ajutam???
Mergi la o clinica fa un BHcg si in cateva ore ai raspunsul.
sashenka_h spune:
sincer nu stiu nici eu exact cu ce ma puteti ajuta, dar ma gandeam ca poate mai sunt si alte fete in situatia mea si poate trece timpul mai repede povestind despre simtome, si altele care pot aparea. mie imi este destul de greu sa plec de acasa sa fac testul mai ales cu doi copii si singura