Tauroaicele petrecarete - LMA!!! (36)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabi_K spune:
Acum am apucat sa mai citesc pe la subiect, deci asa cu intarziere La multi ani pt Edi! Si mii de felicitari pt Tatiana, bravo ei!
La noi nimic nou, mi-e groaza de pubertate, deja ma scoate din sarite cupilul cam odata la 10 minute... HEEEELP!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Gabi_K spune:
Acum am apucat sa mai citesc pe la subiect, deci asa cu intarziere La multi ani pt Edi! Si mii de felicitari pt Tatiana, bravo ei!
La noi nimic nou, mi-e groaza de pubertate, deja ma scoate din sarite cupilul cam odata la 10 minute... HEEEELP!!!
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
anangel_lexi spune:
Gabi, eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, dar iti doresc curaj.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Gabi, eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, dar iti doresc curaj. de Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet |
multzam.... curaj am, dar imi trebuie si muuuult tact, inteligenta, si rabdare... - lipsa totala la toate
Cum stati cu sanatatea? Maria e ok? Si Jenn si Ella, sper ca si voua v-a trecut deja raceala!
jenn spune:
Mai suntem racite,dar cred ca trecut faza aia acuta.Eu inca mai vorbesc dimineata ca darth vaderIi dam inainte cu homeopate.
silar spune:
La multi ani fetele si de la mine, o primvara frumoasa cu mult soare si tot ce va doriti. Scuze pentru absenta.
Carmen sper ca te simti mai bine, imi pare rau ca nu ai petrecut de 8 Martie.Iti trimit eu o floricica virtuala .
Miha felicitari pt Ty , esti o mamica supernorocoasa cu asha copii. Nu patentezi cumva reteta sa o cumparam si noi?? Bitte .
Lexi cum se mai simte Maria?
Gabi multa rabdare si tact iti doresc.
Noi suntem bine, fiecare cu ale lui. Mihaita al meu este cam dezamagit ca a venit iar iarna, spera si el sa iasa afara la fotbal si la cules de floricele. Azi dimineata iar m-a trezit cu "Mamy iar ninge afara :(".
Ce sa-i facem , asha-i cu vremea asta.
Va pup si va doresc o zi faina si multa sanatate.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gabi, eu sunt convinsa ca posezi din toate, trebuie doar sa le descoperi!
Silar, ma bucur ca ai mai dat pe la noi, ce mai fac copiii?
Jenn, multa sanatate!
Maria e ceva mai bine, nu mai tuseste asa de rau. Doamne ajuta!
Va doresc tuturor un weekend placut!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Eftimie C. spune:
Ce frumos e in weekend
Silar cred ca ai inteles gresit, chiar m-am distrat de 8 Martie (de fapt de 6 spre 7 martie).A fost frumos si am fost o gasca mare si plina de chef.Am inceput pe la 19 ai am terminat dimineata la 6
Gabi_K spune:
Jenn... era si zic noi nu avem... dar mama are o pneumonie "micuta"- vorba doctoritei noroc ca au prins-o din radacina, si se simte ok.
Lexi, multzam de incredere, poate am cate ceva din fiecare (adica tact, rabdare, etc) dar dispar prin minune cand kupilu face figuri
Stii cum e zidul chinezesc... gros si impermeabil. IAr eu sunt taur, si vreau sa trec prin acel zid din jurul copilului.. si copilul tot taur si nu ma lasa