Tauroaicele petrecarete - LMA!!! (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Lexi, Maria e micuta si nu e inca imunizata.Edi racea la fel la 3 ani.Acum, multumesc lui Dumnezeu, nu a mai racit puternic din octombrie 2008, dar atunci i-am facut si injectii si a luat si un pumn de pastile.

O saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Lexi,nu i dai nimic Mariei de imunizare?Eu una planuiesc sa o duc la un homeopat inainte de a incepe scoala,tocmai pt a evita astfel de probleme.Cica e diferentiata cura -conteaza ce si cat mananca,somn,etc.Sanatate si o saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Jenn, i-am luat cate ceva pt imunizare, dar, din cate am inteles, nu pot sa incep sa-i dau decat daca e perfecrt sanatoasa. Ori ea are probleme din noiembrie, ba cu tusea, ba cu mucii ba cu ambele...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna Mihaela, nu mai spui nimic? Ce mai faci, cum iti merge? Multumim de cafea!
Sunt ff necajita, Mariuca mea e f bolnava, de ieri are si ochii rosii iar ieri ii curgeau niste urdori galbene si urate din ochi, offf... Neaparat trebuie sa ajung cu ea la pediatru...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Of,sanatate!Lexi,vezi ca am citit de polen,miere Manuka,poate ajuta puiuta mica!Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Of, Lexi, sanatate multa Mariei !

Eu sunt bine, multumesc, doar ca lucrez numai dupaamiaza
E naspa ca nu sunt acasa cu astia "mici" si-si cam fac de cap. Ieri, Mihai, a venit de la scoala-n pantaloni trei sferturi si tricou cu maneca scurta. I-a fost lene sa se mai scimbe dupa ora de sport si se mira ca se uita lumea ciudat la el
La scoala merge bine, trage tare ca sa-l las in vacanta de pasti la Ratei - pentru iniriere si la vara-n doua tabere de speologie, dar avem o groaza de formalitati de facut pentru inscrierea la liceu, sper sa nu coincida datele ca-r fi tare dezamagit.
Ty a luat locul III la Olimpiada de Istorie - faza pe sector si a primit accept la toate universitatile la care a aplicat in UK

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput

Mihaela,felicitari pt Tatiana!Ai copii buni,tot respectul!

Mergi la inceput

In prag de Primavara, Martisorul sa alunge spiritele rele si sa va aduca bucurie si speranta. Prindeti-l in piept ca totul sa infloreasca in jur !! O primavara frumoasa

Ajutati-l pe Dan !

si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Mihaela,felicitari pt Tatiana!Ai copii buni,tot respectul!

Multumesc

Ajutati-l pe Dan !
si

Mergi la inceput