Mult prea alintata!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

UAU! ma minunez! citind primul mesaj, am gandit ca alintata e mamica, nu fetita, dar dupa al doilea mesaj al Andreei ma gandesc cum poti sa pui astfel de intrebari dupa numai 5 luni de viata a pruncului tau ...sunt o persoana ingaduitoare din fire, dar acum chiar ma doare capul;
pai, fetita mea chiar plangea zi si noapte, pana la doua luni, am cazut(la propriu) noaptea cu ea in brate, dar nu am scris astfel de chestii...in primul rand ca NU AVEAM TIMP sa stau sa scriu asa ceva pe forum; vorbeam cu mamicile, ma ingrijoram de atat plans si nesomn al ei, dar cam atat; noi suntem singuri, cand am nascut a stat soacra-mea 5 zile la noi, atat; apoi doua ore la botez ca am fost sa imi iau haine - asta pe la 3 luni-...timp in care fetita mea a dormit in bratele ei... - mergeam impreuna peste tot - acum ea e la gradi si eu merg la serv;
sa incerc sa raspund:
eu nu cred ca toate mamicile care mi-au raspuns la subiect au stat si stau cu bebeii lor in brate nonstop.
ba da; ii luasem leagan si nici nu vroia sa il simta!de atat plans , la 3 spat de viata i-am facut ecografie abdominala si transfrontanelara, de teama sa nu aiba ceva... dormea in reprize de 20 de minute, cat apucam sa iau o gura de mancare sau sa merg la toaleta; bine, asta cand nu dormea pe burta mea...

cand ati facut mancare, curatenie, cand ati facut o baie,
noaptea; sau seara dupa ora 20, cand venea sotul, de la serviciu si cumparaturi; asta daca nu luam eu te miri ce de pe langa casa, cand ieseam sa plimb fata; de cand am nascut, gatesc noaptea, chiar si acum, pt ca ziua prefer sa stau cu ea si sotul; cand trebuia sa ii gatesc zilnic, gateam cu ea in port bebe, daca nu vroia sa stea in leagan langa mine, imi era si frica sa nu ne oparim; noroc ca s-a invetat steamer-ul care mi-a mai usurat diversificarea...

A fost greu, nu zic nu, si eu plangeam de oboseala, de cele mai multe ori; dar nu am uitat niciodata ca ea are nevoie de mine, ca eu mi-am dorit-o mai mult decat orice in lume, ca am pierdut 5 sarcini inainte de ea;
acum mi se pare absolut normal ce se petrecea atunci cand ea incerca sa se acomodeze cu lumea si acum mi-e dor sa mai stau o oara cu ea in brate sau pe pieptul meu si nu mai vrea ea;

ANDREEA - iti trebuie rabdare si iubire; nu te mai lua dupa cei din jur, cum sa-ti cataloghezi copila alintata si santajista? stai sa vezi mai incolo alint...nu acum, nu exista asa ceva...

sa vezi cum va fi cand o diversifici, cand stai sa ii faci mancarica proaspata si ea nu o mananca sau o vomita si o iei de la capat, cu alte si alte combinatii...

...iar despre jucarii, pai lasa copilu, ca se va juca ea...mie imi spuneau apropiatii ca sunt jucaria fiica-mii...ca ea nu se juca cu jucarii, ci cu mine; nici acum nu e prea interesata sa se joace singura, tot impreuna avem o gramada de activitati;
succes!
incearca sa citesti mesajele de doua ori inainte de a raspunde acid, poate ai ceva de invatat din ele...ca altfel ne pierdem vremea de pomana...

Mergi la inceput