Locul fetelor Nou-Venite! (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

arianna sper ca pina ajung eu sa se mai indrepte timpul. Si eu sufar de frig dar mi-e dor sa vad zapada. Nu am mai vazut zapada de 3 ani asa ca o dam cu vin fiert dacae prea frig. Cica face bine.
nike multumesc.
mvb of ca asta iti mai trebuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Offffff Imi pare rau Si mie mi-a zis un doctor ca am anexita si ca din cauza asta nu raman gravi Sper sa nu fie asa. O sa ma apuc de analize peste o luna. Acum am inceput cu ceaiuri, poate o sa mai amelioreze problema.
La tine vad ca e destul de grava problema. Lasa ca o sa treaca si o sa uiti si de injectii si de durere cand o sa iti tii puiul in brate

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Trutzisor as vrea eu sa fie cu ochisori frumosi, dar nu e......INCA.....eu fac injectii cu genta si ampicilina.....am racit la ovare si sunt cu nervii la pamant....iar la munca, este atata munca cat pt 10 ani....va citesc, in fiecare zi si ma bucur pt fiecare dintre voi atunci cand veniti cu vesti bune
acu la 7 vine asistenta cu acul, asa ca stau cuminte.....dupa 7 incepe vaicareala, oftatul si plansul

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Ola fetele mele dragi,ati intrat la budoare?
Eu am fost dadaca 2 zile,am stat cu baietelul unei prietene,baietel care are 8 luni si e un nazdravan si jumatate

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Mvb,sa te faci bine si repede,auzi?
Nike,super retetele,ma abonez la tine,pentru slabit nu ai nimic?
Mi-am bagat sotul la dieta
Vio,super vestea,Doamne ajuta sa fie cu ochisori al doilea FIV
Trutzi,Jesia,Arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Sa inteleg ca te pregatesti intens

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Mvb,sa te faci bine si repede,auzi?
Nike,super retetele,ma abonez la tine,pentru slabit nu ai nimic?
Mi-am bagat sotul la dieta
Vio,super vestea,Doamne ajuta sa fie cu ochisori al doilea FIV
Trutzi,Jesia,Arianna

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Neatza fetelor.
Va multumesc ca imi sunteti alaturi si empatizati cu durerea mea.......nu va pot spune cat de tare doare ampicilina cu gentamicina.....am impresia ca mi se taie respiratia si imi amorteste piciorul pana la unghia mica.....asta e....tre sa sufar si sa trag
Trutzi nu e ceva grav raceala mea de ovare, insa eu nu am vrut sa o las sa fie ceva grav......si cum de la antibiotice pilule as fi facut poate din nou candida, doctotul m-a trecut pe injectii........tre sa va spun ca de la raceala asta mi-a venit ciclu mai devreme cu cateva zile si avea si o culoare anormala maronie, de cum am inceput cu injectiile a veni ciclul ala rosu si acum am o grija in minus

Doamne ajuta la toate fetele si sincer va spun ca sanatatea trupeasca si mintala este cel mai important lucru pe lume!
va imbratisez cu drag

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Citat:

Neatza fetelor.
Va multumesc ca imi sunteti alaturi si empatizati cu durerea mea.......nu va pot spune cat de tare doare ampicilina cu gentamicina.....am impresia ca mi se taie respiratia si imi amorteste piciorul pana la unghia mica.....asta e....tre sa sufar si sa trag
Trutzi nu e ceva grav raceala mea de ovare, insa eu nu am vrut sa o las sa fie ceva grav......si cum de la antibiotice pilule as fi facut poate din nou candida, doctotul m-a trecut pe injectii........tre sa va spun ca de la raceala asta mi-a venit ciclu mai devreme cu cateva zile si avea si o culoare anormala maronie, de cum am inceput cu injectiile a veni ciclul ala rosu si acum am o grija in minus

Doamne ajuta la toate fetele si sincer va spun ca sanatatea trupeasca si mintala este cel mai important lucru pe lume!
va imbratisez cu drag

Neata si de la mine si o cana de lapte cald

Mergi la inceput

Pupicei pentru toate fetele
Am plecat la scoala,va regasesc la un capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

neata fete

mvb mi-e asa de mila de tine cu injectiile tale ...am facut si eu cand eram mai micuta dar tot nu am putut uita efectul lor

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:

.nu va pot spune cat de tare doare ampicilina cu gentamicina.....am impresia ca mi se taie respiratia si imi amorteste piciorul pana la unghia mica

nu stiu cum dor astea , dar dupa cum descrii,nu vreau sa aflu .
eu am facut inainte si dupa HSG penicilina alta durere mare...si acu mi-au ramas noduli...

Mvb sa te faci bine
Apropo,vad ca suntem din acelasi oras

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput