Locul fetelor Nou-Venite! (66)
Raspunsuri - Pagina 16
JoAnn spune:
Buna 
Pot servi si eu o cafea cu voi???

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn Buna ![]() Pot servi si eu o cafea cu voi??? ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |
Cum sa nu,chiar te rugam,ne bucuram de prenza ta

The ticker URL: http://dvtf.daisypath.com/x7skp1.png
trutzi spune:
Te asteptam
Esti cam scumpa la vedere
| citat din mesajul lui JoAnn Buna ![]() Pot servi si eu o cafea cu voi??? ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank"> Forever,Michael |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
polo spune:
'Neata si de la mine. NU, nu sunt somnoroasa, doar ca atunci cand stau acasa in cursul saptamanii fac 

la greu. Acus am terminat o parte si ma uit la stiri, ca doar pe sot la apucat vitejia si a plecat, desi i-am spus sa se uite daca drumul este deschis. Bineinteles ca este inca blocat. Noroc ca l-am anuntat la timp si acum este in satul in care locuieste bunica lui ii da zapada din curte si mai sta la barfa cu cunoscutii
dupa care se va intoarce pentru ca nu sunt sanse ca drumul sa se curete la Lehliu.
Va pupic pe toate si va invit la o cesca de
sau ceai sau lapte, ca doar avem de toate.
http://community.webshots.com/user/diove
JoAnn spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Te asteptam
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Si eu mai rarut
JoAnn spune:
| citat din mesajul lui polo , atunci cand stau acasa in cursul saptamanii fac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la greu. |
si eu am avut azi indeletnicirea asta... de dimi intr-una smotru...
...bine ca s-a terminat vacanta, de azi merg si eu la cursuri 
violab spune:
Ce fac fetele? V-a fost dor de mine? Hai sa va spun. Am fost ieri la doctorita si am facut eco. A zis ca totul e ok si nu a ramas nimic de pe urma FIV-ului si ca pot sa fac din nou chiar si in Martie daca vreau...

Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui violab Ce fac fetele? V-a fost dor de mine? Hai sa va spun. Am fost ieri la doctorita si am facut eco. A zis ca totul e ok si nu a ramas nimic de pe urma FIV-ului si ca pot sa fac din nou chiar si in Martie daca vreau... ![]() ![]() |
Super veste Vio ,ma bucur sa aud ca poti incerca asa repede