Locul fetelor Nou-Venite! (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Buna .
Am intrat doar sa va salut si sa va doresc o saptamana buna, pentru ca noutati nu am .
Multa sanatate

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Andreea ce ai facut la eco?

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

Buna .
Am intrat doar sa va salut si sa va doresc o saptamana buna, pentru ca noutati nu am .
Multa sanatate

www.youtube.com/watch?v=YUswfxAkLME" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

lorin nu am facut nici o branza ...mi-a zis ca foliculul s-a spart pe jumatate cum o fi asta nu stiu...oricum o sa incerc o perioada sa nu ma mai agit ca oricum nu rezolv nimic

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

lorin O sa mergi numai pe drumuri principale Nu o sa ai probleme.
De ce nu te duci la Bios. Am auzit ca au un laborator mai bun si e si mai ieftin.

Trutzi, e mai complicata treaba.... am facut deja niste zeci de analize, de care cei 7 de doctori pe care i-am vizitat pana acum nu sunt multumiti, cu alte cuvinte nu stiu sa puna un diagnostic

acum facem o analiza mai speciala, pe care tb s-o facem la Fundeni, de unde ni s-a spus ca nu au reactivii necesari si asa am ajuns la Babes....cica numai astia fac imunohistochimie...

au trecut mai bine de 2 luni si nu avem inca un diagnostic sigur...o mai facem si pe asta si apoi, habar nu am incotro s-o luam, ca am cam obosit....

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna , fetelor !

Am vazut ca scriati despre rugaciune si m-am gandit sa va scriu si eu pe fuga ceva. Nu am citit pana al sfarsit.

Acum 4 luni am ramas gravi, din gresala. Cand am aflat ca sunt ne-am bucurat, dar nu a fost sa fie. Sarcina s-a oprit din evolutie in sapt 6-7.

Ce vroiam insa sa va spun este ca sora mea are doar un copil si ar mai vrea unul, dar nu ramane. Mama se roaga la biserica pt ea, dar mama de multe ori cand o striga pe sor-mea o striga, din gresala, cu numele meu.

Asa ca atunci cand am anuntat-o pe mama, ea s-a gandit ca probabil cand s-a rugat pt sor-mea o fi spus din gresala numele meu.

Deci, si eu cred ca rugaciunea si minunea exista.

P.S. Acum ne gandim si noi la bebe3. Si desi nu i-am spus mamei mele ca vrem, ea m-a sunat intr-o zi si mi-a spus sa avem grija ca s-a surprins in biserica ruganduse iar pt mine .

Doamne ajuta-ne tuturor !

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jesia

lorin nu am facut nici o branza ...mi-a zis ca foliculul s-a spart pe jumatate cum o fi asta nu stiu...oricum o sa incerc o perioada sa nu ma mai agit ca oricum nu rezolv nimic

cum vine asta : de jumatate ? pai ori s-a spart ori nu !
zic si eu...

asta e tot ce ti-a zis ? adica s-a eliberat ovulul sau nu ? eu nu mai inteleg nimic...

pe de alta parte ai perfecta dreptate...lasa lucrurile sa vina de la sine si o sa ai o surpriza cand te astepti mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

lorin ce ai inteles tu aia am inteles si eu...nici el nu stia ce sa-mi zica ...zicea doar ca e ciudat...m-am dus bou si m-am intors vaca ...de asta sunt putin nervoasa ca m-am cam saturat

Mergi la inceput

Imi pare rau Nu stiu ce sa zic. Mai bine iti faci programare la un profesor la Bucuresti ca sa va lamureasca. Stiu ca dureaza si 3-4 luni, in functie de specialitate dar, cred ca merita (daca nu o sa mai aveti nevoie de ea, o anulati). Multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774
Trutzi, e mai complicata treaba.... am facut deja niste zeci de analize, de care cei 7 de doctori pe care i-am vizitat pana acum nu sunt multumiti, cu alte cuvinte nu stiu sa puna un diagnostic

acum facem o analiza mai speciala, pe care tb s-o facem la Fundeni, de unde ni s-a spus ca nu au reactivii necesari si asa am ajuns la Babes....cica numai astia fac imunohistochimie...

au trecut mai bine de 2 luni si nu avem inca un diagnostic sigur...o mai facem si pe asta si apoi, habar nu am incotro s-o luam, ca am cam obosit....

Mergi la inceput

jesia Daca ti s-a spart si cealalta jumatate sambata sau duminica si ati prestat in perioada aia sunt sanse mari de reusita. Daca ti s-a spart azi, deja e prea "batran" ca sa mai reziste.
Eu tot o tin pe am mea ca trebuia sa faci Pregnyl. Un asa folicul baban nu trebuia ratat

Mergi la inceput