Locul fetelor Nou-Venite! (66)
Raspunsuri - Pagina 11
trutzi spune:
lorin Strazile principale sunt deszapezite, stazile adiacente sunt varza. Daca nu ai o masina 4x4 sau jeep risti sa ramai suspendata (pe strazile adiacente). Cu locurile de parcare iar e tare greu daca ai masina mica, ca vin masinile de deszapezire si fac un delulet la intarea in parcare si nu prea se mai poate intra chiar daca locul era initial deszapezit (asa au patit vecinii mei; Au facut ei luna in parcare, pe alee si cand a venit masina sa curete drumul a adus zapada de la blocul vecin
)
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
jesia spune:
lorin vii pe la noi
...sa treci si prin piata victoriei
...dau o cafea ![]()
Ce nu te doboara te face mai puternic
lorin7774 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jesia lorin vii pe la noi ...sa treci si prin piata victoriei ...dau o cafea Ce nu te doboara te face mai puternic |
multumesc de cafea...esti tare draguta!
dar pentru mine Bucurestiul este un mister si de cate ori vin, pun GPS-ul, ma duc unde am treaba si vin repede, repede acasa.
Acum tb sa ajung la Victor Babes, las niste "chestii" la Anatomie patologica la analizat si tb sa ajung sa recuperez odrasla de la gradinita. Asa ca timpul este f. scurt.
Habar nu am daca strada pe care ma duc e principala sau nu, dar dupa denumire pare a fi o artera mare - Splaiul Independentei
Sper sa nu am blocheze cineva pe acolo, ca nu am 4x4...dar am o lopata in masina !!!

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

http://zilepentruluciana.wordpress.com/
lorin7774 spune:
chiar asa....ce ai facut la monitorizari, Jes?
s-a spart foliculul baban ???

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
nike974 spune:
fetele,
noroc ca am o Lada Niva echipata pt off road.nu am probleme, insa, din cauza celor neechipati, se circula groaznic.
a trebuit s amerg cca 1,5 km prin zapada si bebelului nu i-a placut deloc.
aleesicoo spune:
ola gagici mici
am intra sa va pupicesc

cora cum se mai simte sora ta ? ce face micuta?
azi am facut si noi 23 de sapt
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
lorin O sa mergi numai pe drumuri principale
Nu o sa ai probleme.
De ce nu te duci la Bios. Am auzit ca au un laborator mai bun si e si mai ieftin.
trutzi spune:

Felicitari! Doamne ajuta sa stea la mamica in burtica pana la noua luni 
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo ola gagici mici ![]() am intra sa va pupicesc ![]() ![]() ![]() cora cum se mai simte sora ta ? ce face micuta? azi am facut si noi 23 de sapt ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |