Ce stiti de Cresa Jiului, Sector 1

Ce stiti de Cresa Jiului, Sector 1 | Autor: Trin

Link direct la acest mesaj

Buna,

daca stie cineva ceva despre Cresa Jiului din sector 1, v-as fi recunoscatoare. Stiu doar ca au schimbat locatia, pe aceeasi strada, intr-un bloc de 3 nivele parca, totul nou.

Dar poate este cineva care poate oferi o informatie din interior.

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_bld spune:

eu chiar am fost acum 2 zile sa-mi inscriu baietelul acolo,mi s-a parut ok,secretara di doamna doctor super,cladirea este intradevar noua,am intrat si in sali sa vad cum arata.mie mi-a placut,erau intr-o camera mare foarte luminata vreo 6-7 copilasi cu 2 infirmiere si 1 educatoare dupa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiX3 spune:

Fetelor,imi puteti spune si mie cat de departe este cresa de Piata Presei? Ce acte sunt necesare? In cat timp primesc piticii?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiX3

Fetelor,imi puteti spune si mie cat de departe este cresa de Piata Presei? Ce acte sunt necesare? In cat timp primesc piticii?
Multumesc!

MamiX3 sa stii ca nu este f departe de Piata Presei. Cresa e situata pe Str. Pajurei, care mi se pare ca duce in Piata Presei. Mai bine verifici chiar tu pe o harta interactiva.

Acte - cerere, analize pt copii, contarctul tipizat si adev de salariat. Toate ti le dau ei pe loc (mai putin adev de salar bineinteles).

Daca au locuri la moment, ti-i vor primi imediat ce vei aduce hartiile cerute. Mai bine dute de pe acum si depune cerere pentru la vara (asa am inteles din subiectul tau). Poate vor nimeri cu pitica mea!

Mergi la inceput

Trin,iti multumesc! Eu vin dinspre Otopeni si am serviciul aproape de Crangasi, deci ar fi oarecum in drumul meu, mult mai aproape decat Drumul Taberei. O sa merg luni si sper sa fie relativ aproape de Piata Presei. Voi cand incepeti? Daca poti, fa-mi si mie o descriere a locatiei sa stiu pe unde sa ma opresc . Cine stie, poate piticii nostri vor fi colegi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

mai dati si voi de veste, va rog, cand mai obtineti date noi. Urmaresc si eu subiectul

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Am fost si eu ieri la aceasta cresa si am depus deja cererea de inscriere. Pot sa va spun ca se platesc 10 ron pe zi de copil, meniul este altul in fiecare zi si se afiseaza zilnic la intrarea in cladire. Intr-adevar,totul e nou,iar directoarea este foarte draguta. Noi vream sa incepem in iunie. Sper ca totul sa fie ok.
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiX3

Buna fetelor!
Am fost si eu ieri la aceasta cresa si am depus deja cererea de inscriere. Pot sa va spun ca se platesc 10 ron pe zi de copil, meniul este altul in fiecare zi si se afiseaza zilnic la intrarea in cladire. Intr-adevar,totul e nou,iar directoarea este foarte draguta. Noi vream sa incepem in iunie. Sper ca totul sa fie ok.
Numai bine!

MamiX3, ma bucur ca ai ajuns si ai vorbit cu directoarea. Si mie mi s-a parut draguta, sper ca si educatorii sa fie la fel de draguti si afectuosi cu cei mici. Tie ce ti-a zis acum? Au locuri sau vor rezerva 3 locuri in iunie?
Noi vom incepe cresa de la 1 martie. Dupa asta voi putea reveni cu impresii "vii".
Cum va descurcati cu 3 pici? Fetite, baietei? :)

Mergi la inceput

Trin, abia astept impresiile voastre dupa primele zile. Chiar vreau sa ma tii la curent. Da, ni s-a spus ca nu va fi o problema cu locurile, sper sa ramana asa.
Ehe, ne descurcam ca nu avem ce face. Am asteptat mult timp ingerasii in viata noastra si acum au umplut-o. Am o fetita si doi baietei frumoasi foc si destepti pe masura... - cioara din mine . Ne e putin mai greu acum pt ca nu avem niciun ajutor, dar cu timpul o sa crestem; in plus, fiecare zambet si pupic ne fac sa credem ca merita orice efort.
Va pupam acum, va dorim multa bafta si acomodare usoara! ( voi cati ani aveti?, poate vom fi colegi )

Mergi la inceput

Trin, facem galerie !!!!!!!! Asteptam cu nerabdare primele impresii; nu ne mai tine pe jar!!! Sper ca acomodarea voastra a fost usoara. Numai bine!

Mergi la inceput

Trin, hai, te rog, vreau sa stiu cum va e acolo!!!!!!!!! Deja am emotii...

Mergi la inceput