Rugaciune colectiva pt a dobandi prunci buni (54)
Raspunsuri - Pagina 17
vvvvv spune:
incep cu theiuta si luca 2008, sunt alaturi de voi si ma rog sa gasiti rezolvarea la problemele voastre de sanatate!
deeva, nu stiu ce sa iti spun, cred ca te-ai linistit si te-ai impacat cu gandul, dar sa speri in continuare, caci sigur v-a veni si bebe, sa iti mai repet ca eu am 42 de ani(i-am implinit pe 5 februarie) si daca iti aduci aminte eu spuneam ca si la 50 de ani fac daca vrea Bunul Dumnezeu, si eu vroiam sa fiu o mamica tanara, dar asta este!Curaj, capul sus, nu deznadajdui!
anita 75
maraanisia, iti sunt datoare cu un raspuns, dar nu mi-a fost aminte!
amadomnica, daca ai stii cat de bine te-ai nimerit, parca iti spunea ceva launtric, port in geanta ce mi-ai scris si cand sunt cazuta recitesc!
livsy, nu te judeca atat de aspru, cu totii vrem sa facem multe, si cateodata nu reusim sa facem chiar tot, dar asta poate fi doar ceva temporar, tranzitoriu, stai linistita , noi te iubim tare mult!
housepochet480, caciantoni,cami-antonia, ioanact, alrak, mbv, saanda, pogonici,sunt sigura ca am uitat multa lume, pe absolut toate va imbratisez cu drag, si sunt alaturi de voi!
nike, postezi retete dar nu pot sa le citesc ca asta ar insemna sa le fac, si eu dorm pe mine draga mea!
despre noi, ce sa spun suntem bine,eu ii multumes Maicutei ca are grija de noi, vinerea trecuta am fost la control si ne-a confirmat ca am colul inchis, pana aseara am facut injectii cu no-spa , sa vedem ce spune dr Albu la morfologie fetala pe 3 martie, dar oricare ar fi rezultatul amniocenteza nu fac! cu Bunul Dumnezeu inainte, ne rugam la el , la Maicuta si la toti Sfintii ca sa fie bine si sa ne ocroteasca! Multumim si celor care se roaga impreuna cu noi, si pentru noi!Contactii tot mai sunt, de scurta dutarata si nedureroase, dar vorbesc cu puiul meu mereu, il mangaii si burtica se lasa! Eu am ales ca al doinea nume al copilului sa fie Nectarie, iar primul nume sa fie ales de sot!
Va rog frumos sa va rugati pentru puiul meu de om , sa se nasca sanatos!
Am decis ca la servici atat cat mai pot sa vin, sa vin 5 ore pe zi, dupa care sa imi iau medical!copilul meu este cel mai important, asa ca toate celelalte vor trece pe alte planuri, si examenele cred ca o sa le aman pentru in toamna!
Nu stiu ce sa va mai spun, doar ca stau cu teama cateodata si ma sperie contractiile astea, asa incat nici sa mai comunic nu mai am chef!
DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA DUPA NEVOI!
19+
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!
vvvvv spune:
tot noi suntem, am uitat din nou sa schimbam saptamanile!![]()
22+
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!
pogonici1977 spune:
buna dimineata si doamne ajuta............
ce faceti.....fetelor datimi un sfat..ce papati voi la mic dejun in post..ca eu tare ma chinui dim in post....nu stiu ce sa mai pap
zacusca sincer nu mai vreau mam saturat...
pate soia la fel
cascaval sau carnati de post numi plac neam
ceva facut in casa vreau..
am sa fac niste parjolute..dar altceva
vinete numi plac..mi sa acrit de ele...ih...
hai datimi un sfat ceva idei ptr mic dejun de post
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
cami_antonia spune:
draga mea pogonici eu sunt in pana de idei
in afara de miere de albine sau de gem nu stiu ce sa iti recomand
ca eu sar peste
din cauza fetei
dimineata ii dau ei papa
ne jucam
etc
si pana la pranz
nu am timp de mine deloc
asa ca

poate au fetele mai multe ideiiiiiiiiiii
noi plecam la biserica sa impartasesc fata
ati mai dus careva listutele?
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Theiuta spune:
Buna fetele!
Vvv, contractiile despre care vorbesti sunt cumva contractiile "Braxton-Kiks"?... Mai, sa nu rideti cum am scris, dar am uitat cum se cheama.Pentru ca...acestea sunt normale din luna a 5 a de sarcina.Se intareste burtica, brusc? Ele nu sunt periculoase, doar uterul se pregateste pentru contractiile de nastere.
Multumesc fetelor care se gindesc la mine. As tept rezultatul biopsiei de dupa conizatie si sunt cu moralul cind sus cind jooooos de tot. Eu am inteles ca a extirpat toata bucata cu "raul" de pe col, dar imi este teama sa nu gaseasca "rau" si in canalul cervical, eu stiu?Asta este, imi este ciuda ca nu pot fi mai optimista si deznadajduiesc asa repede.
In fine, cu Dumnezeu in inainte!
Theiuta
Mami si Nicolas
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!
angel33 spune:
Buna ziua doamne dragi,
Am ramas in urma cu scrisul, dar de citit, am citit tot.
vvvv, ma bucur ca esti bine si ca nu te-ai dat batuta, pana nu ai primit in dar de Sus, burtica cu bebica mult dorit. Asa imi mai ridici si mie moralul.
Multumesc fetelor pentru lista cu numele noastre, am sa le duc pe unde pot. Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Maicii Sfinte sa ne bucuram toate de binecuvantare.
pogonici inteleg ca e mai greu in post cu micul dejun. Bine ar fi sa putem posti pana la pranz si sa luam anafora si aghiazma, dar daca nu se poate, atunci am sa-ti dau cateva sugestii. Eu una trebuie sa iau in fiecare dimineata o pastila pe stomacul gol, la aceeasi ora, asa ca nu pot sa spun ca postesc dupa aia, nu e la fel ca atunci cand nu mananci si nu bei apa.
Ma bucur ca se gaseste in Ro avocado, care cica ar fi si numit fructul uterului, pentru forma si proprietatile pe care le are.
Se tine la tine la temperatura camerei cateva zile pana se simte mai moale la pipait cam ca o banana coapta, ca sa spun asa. Apoi se poate consuma simplu, doar pasat, cu sare si piper pe paine. Daca nu atunci se pot adauga rosii taiate marunt, un catel de usturoi sau ceapa rosie, putina lamaie, sare si piper, care mai apoi se pune tot pe paine.
Se mai pot face pateuri cu ciperci. Din aluatul congelat din magazin si ciuperci calite cu legume de catre tine.
Fasole fiarta si pune la blender sau trecuta prin masina de tocat, se amesteca cu legume ca la avocado, cu ulei, putin otet si mustar, ies iar foarte bune. Eu fac mancarea in functie de ce gasesc prin frigider, asa ca nu am retete renumite in dotare
.
Zilele trecute am facut o prajitura cu bulion, iar crema cu gris si margarina, a iesit chiar foarte buna. Pentru cine nu agreeaza pasta de tomate, poate sa puna suc concentrat de portocale, iese cam la fel de colorata. Daca sint doritori, dau reteta.
Paine prajita cu miere de albine (eu am noroc ca tatal meu are stupii lui si mierea e naturala) si ceai. Fetita mea posteste si ea si mananca cereale cu lapte de soia. Daca nu ai incercat, poti sa o faci, e ceva usor pentru diminetile in care nu ai vreme de pregatit altceva.
Va
pe toate
cami_antonia spune:
angel
... multe idei bune intr-adevarrrrrrrr mmmmmm mi-e pofta ahahahahha
theiuta te rog sa mergi sa te spovedesti si sa te impartasesti daca nu ai facut-o de multa vreme
in caz de boala cred ca te va lasa parintele tau duhovnic sa te impartasesti in fiecare duminica
asa Dumnezeu te va vindecaaaaaaa
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
trutzi spune:
Ma refeream la listuta pe care am primit-o pe mail. Am vazut ca l-ai tecut pe sotul meu imediat
Multumesc mult 

| Citat: |
| citat din mesajul lui Livsy Buna seara, Va rog, nu va faceti griji pentru mine, ca nu am disparut Trutzi, nu stiu la care dintre listute te refereai, eu am reusit sa trec numele sotului tau acum cateva zile in lista mare de pe prima pagina. Va imbratisez cu drag, Ana |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
nike974 spune:
Doamne ajuta!
fac o cura cu avocado de ani de zile.stiti ca sunt in 2 luni si jumatate si uterul meu,fibromatos, ovare polichistice, endometrita.......toate sunt perfecte. vara, 2 ani al rand am facut cura marina:stat pe plaja la propriu,cu cortul, bai de soare, bai in amre.eu merg la Vadu, la sud de Gura Portita si la nord de Navodari, unde e poluare f putina.
revenind la avocado, da,e adevarat.
haideti sa va dau reteta delicioasa, sanatoasa si de post:
se ia doar avocado copt.trebuie sa fie un pic moale la tingere,daca e tare nu e ok.trebuie sa il lasati cca 4-5 zile undeva, pe un dulap in bucatarie, unde e f cald.
se cojeste cu aparatul cu care curatm cartofii,se taie cubulete.la doua avocado punem zeama de la o lamaie, sare, un varf de cutit de piper.amestecam si lasam sa stea cca 10 min,amestecand din cand in cand.punem apoi 3 linguri de ulei de masline.mai amestecam si gata.
e extraordinara.puteti consuma cu cartofi sau cu ce vreti voi.
alinuk spune:
Dragele mele ,
trec pe la voi sa va doresc o primavara minunata si un vis implinit cat mai curand!!
Doamne Ajuta!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................