Rugaciune colectiva pt a dobandi prunci buni (54)
Raspunsuri - Pagina 16
trutzi spune:
Nu iti face probleme 
| Citat: |
| citat din mesajul lui sandaa Draga Andreea (trutzi) imi cer scuze pentru greseala mea. Rog fetele la care le-am trimis listele sa verifice si sa corecteze Andreea si Marius dupa pozitia Rodica Monica si Florinel mai la sfarsitul listei. Am corectat ieri acasa ca am vazut si eu dar la care le-am trimis azi nu erau corectate ( le-am avut pe alt calculator). Am verificat ieri am vazut ca mi-a scapat ( nu stiu cum dar nu vreau sa ma scuz) si am corectat dar aici le-am avut in alt loc si am trimis asa. Alte greseli nu cred ca sunt oricum mai verific o data. Inca o data scuze. Va pup pe toate cu mult drag. Doamne ajuta! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
cami_antonia spune:
house ti-am trimis si eu listele
acum am apucat sa stau putin pe net
cine mai doreste cine mai pofteste liste si eu le am
pe pm trimiteti mailul si le veti primi
noi suntem ceva mai bine cu febra mmai micaaaaaaaa
revin mai tarziu
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
MaraAnisia spune:
Buna,
Cami_antonia, ma bucur ca fetita este mai bine. multa sanatate in continuare fetitei tale si Alinei, ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre ea.

Sandaa, te imbratisez si eu 

nike974, multa multa sanatate. ce mai face sora ta? 
Livsy, draguta, eu iti multumesc pentru tot ceea ce faci 

si te rog sa nu-ti faci pb referitor la acest lucru.
Theiuta, multa sanatate
vvvvv, ce mai faci? sarcina usoara in continuare 
fancy_mona, bine ai venit alaturi de noi, sa-ti ajute Bunul Dumnezeu in drumul catre minunea voastra
Anita75, ce ne mai spui despre tine?
va imbratisez pe toate si va multumesc tuturor pentru trimiterea listelor catre Biserici 
Mara
Cu Dumnezeu in gand
elle23 spune:
Deeva,
Monica Anghel tocmai a anuntat ca este insarcinata in 2 luni, si are 39 de ani (pe 1 iunie), asa ca nu-ti pierde niciodata speranta. Dumnezeu ne incearca, si ne incearca, sa vada cata rabdare avem, ca pe urma sa ne daruiasca atata bucurie de abia o suportam! Fruntea sus si intr-adevar acesta este secretul, sa te bucuri si sa multumesti Domnului in fiecare zi sau clipa pentru tot ce ti-a daruit! pentru ca venim pe lume fara nimic, ci plecam tot asa, iar tot ce avem intre timp nu este decat din mila Domnului!
Doamne ajuta! 
nike974 spune:
nike974@yahoo.com
fetele,
sunteti minunate.
va multumesc din suflet.
sora mea e un pic mai bine.
sa va zic ceva:
seful urla la mine tot timpul.nu mai dormeam noaptea,pt ca ma stiam fara vina.in toata pacatosenia si lipsa mea de rugaaciune am incredintat toate problema Maicii Domnului si prin Ea, Bunului Dumnezeu.Trec 3 zile si seful imi pune pe birou o hartie cu vorbele:te trimit o saptamana in Germania din partea ministerului.
credeam ca nu vorbeste cu mine.
Mare si mult ajutor aflam la Maica Domnului.
rugati-va si pt mine.
Livsy spune:
Buna seara,
Va rog, nu va faceti griji pentru mine, ca nu am disparut
Am sa va scriu cand pot mai mult, la mine spre sfarsitul saptamanii se aglomereaza totul, de aceea nu am mai raspuns. MULTUMESC MULT tuturor celor care mi-au trimis vorbe pline de bunatate. Multumesc tuturor si ... vorbim
Trutzi, nu stiu la care dintre listute te refereai, eu am reusit sa trec numele sotului tau acum cateva zile in lista mare de pe prima pagina.
Va imbratisez cu drag,
Ana
pogonici1977 spune:
fetelor sa nu uitati sa duceti azi pomelnic cu morti la biserica si pomana..se duce ptr tot postul pomelnicul...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie20.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
sandaa spune:
Dragele mele,
Vreau sa va spun ca sunt fete dintre noi care se roaga impreuna cu noi si duc listuta la biserici si manastiri discret fara sa ne spuna. Deci sa avem incredere ca vom fi citite in multe biserici si manastiri. Sa le multumim si sa ne rugam si noi cat putem. Bunul Dumnezeu sa le ajute pe ele si famiile lor.
MaraAnisia multumesc draga mea. Te imbratisez si eu cu mult drag. Sa-ti ajute bunul Dumnezeu.
elle23 ma bucur ca ne scrii. Ce mai faci iubita? 
Cami multa sanatate fetitei tale. Ma bucur ca Alina este mai bine.
Nike sa te ajute Dumnezeu.
Pogonici multumim pt sfat
Livsy
,trutzi
, si tuturor celorlalte fete multi
.
Va imbratisez cu mult drag pe toate si va multumesc tuturor care duceti listutele noastre la biserici si manastiri. Bunul Dumnezeu sa va ajute. Maicuta Domnului sa ne acopere cu sf acoperamant
Post usor si fara ispite. Doamne ajuta!
Ioanact spune:
Aveti aici lista, ca sa nu mai fie nevoie sa o trimitem prin PM. 
..iar www.parohiamacin4.org/superstitii_credinte_desarte.htm" target="_blank">aici aveti un site care, sper sa fie folositor.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
32+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!