Fiv in Ungaria 90
Raspunsuri - Pagina 9
adria42 spune:
Clara,Adya imi pare tare, tare rau! Va imbratisez si va doresc sa aveti puterea sa mergeti mai departe! Va iesi soarele si pe strada noastra...

mami_vreau spune:
neatza! ce fac fetele?
eu i-am retransmis mailul lui kovacs asa cum m-ati sfatuit! in rest astept cm si incep AC daca nu imi raspunde! dar poate astazi primesc vreun semn de la el!
mire cum te-ai simtit azi-noapte? mai bine?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
luck spune:
neatza !!!!!!!!!
mami vreau
bine ai facut ca ai mai trimis un mail.
Si mie mi-a raspuns PK de 2 ori.
balanta 
te rog ajuta-ma cu o parere referitor la un medic pt o laparoscopie de scoatere a trompei stangi.
Stiu ca tu esti foarte pretentioasa in alegerea dr-lor si chiar am nevoie de cineva cu experienta.
o zi buna !!!
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
balanta_tm spune:
luck
, pe medicul care mi-a facut mie laparo pt chistul ovarian nu ti-l recomand, fiindca, dupa parerea mea, mi-a taiat cam mult din ovar (sunt sigura ca a avut cele mai bune intentii, dar totusi AMHul meu este de 1.1...).
Histeroscopia am facut-o cu dr Voicu Simedrea si am fost multumita, dar poate a contat si faptul ca am facut-o la o clinica privata si ca nu am avut nimic de reparat in uter. Asa ca nu stiu daca sa ti-l recomand, intrucat interventia facuta cu el a fost una f simpla.
Ca si chirurg obstetrician foarte bun in Timisoara, am auzit ca ar fi dr Mihai Bacila, dar nu il cunosc personal, asa ca nu pot vorbi din experienta mea personala. Stiu ca este extraordinar de aglomerat si ca sa ajungi la un consult la el, dureaza cam 3 saptamani.
Sincer, nu stiu pe cine sa iti recomand cu inima deschisa...
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
Akaju spune:
clara, adya, imi pare rau...
cu siguranta data viitoare va fi mult mai bine si se va lasa cu bb-i...

capu' sus....si poate intram deodata din nou in focuri!
fetelor...am si eu o intrebare: acum 2 ani am facut si analizele de toxoplasmoza si rubeola cu IgM si IgG, credeti ca vor fi valabile sa le duc alea cu mine la Tandor sau trebuie facute actuale?...poate toxo da, dar la rubeola ?...(cand am fost mica am facut rubeola si cica nu se mai face...)...nu stiu...astept si parerea voastra...
Va pup pe toate!

P.S. Dia_na asteptam vesti...te-ai intors de la Budapesta...?
samira33 spune:
mie mi-a dat intalnire dr.K pe 3 Martie la 7 jumate dimineatza.![]()
mami...poate nu a primit mailul tau...eu am patit asa...si tot asteptam raspunsul lui pana am vazut ca am primit failure notice
dar tu acum vrei sa-i comunici ca incepi AC??ca daca e asa...cred ca le poti incepe linistita...eu le-am inceput si dupa vreo 2 zile i-am trimis mail sa-i spun ca m-am apucat.
bombi spune:
'neata
am fost azi dimineata la ecograf (Z7)
D: 3x11, 1x7, 1x6
S: 1x9, 1x8, 1x7, 2x6
endometru: 6.5
Mi se par cam mici foliculii. Voi ce parere aveti?
gaba-rema spune:
fetelor, va tin pumnii
mirela2, mai sunt cateva zile si ne dai vesti bune, da? :)
eu nu stiu cat voi putea intra pe aici, ca plec din Buc. cateva zile....
tineti-mi si voi pumnii