Fiv in Ungaria 90
Raspunsuri - Pagina 10
mirela2 spune:
mami..am dormit mai mult prin buda
mai mergem si maine la medic sa vedem cum suntem, caci ovarul drept e mare 7,1cm, endo 14 in crestere.
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaba-rema fetelor, va tin pumnii mirela2, mai sunt cateva zile si ne dai vesti bune, da? :) eu nu stiu cat voi putea intra pe aici, ca plec din Buc. cateva zile.... tineti-mi si voi pumnii ![]() |
cele mai bune

bytzi spune:
| citat din mesajul lui gaba-rema fetelor, va tin pumnii mirela2, mai sunt cateva zile si ne dai vesti bune, da? :) eu nu stiu cat voi putea intra pe aici, ca plec din Buc. cateva zile.... tineti-mi si voi pumnii ![]() |

_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
felicia_ spune:
Bombi, la unele dintre noi cresc mai repede foliculii, la unele mai incet, de aceea nr zilelor de stimulare e diferit. Important e mai mult sa fie omogeni (sa nu creasca unii prea mari sau sa ramana altii prea mici). Eu zic ca e bine! Bafta in continuare!
mami_vreau spune:
Gagici ati avut dreptate! Mi-a raspuns p.k.!
Intr-adevar e mica valoarea AMH-ului dar nu mi-a sugerat sa nu mai fac FIV cu ovocitele mele... asa ca probabil sunt ceva sanse, chiar daca nu foarte mari!
in schimb mi-a schimb putin tratamentul in urma AMH-ului scazut deoarece a spus ca celelalte hormonale nu arata o rezerva asa scazuta si nu avea de unde sa stie! asadar si prin urmare voi avea urmatoarea schema:
Day 1: Suprefact 0,50 ml
Day 2: Suprefact 0,50 ml, Gonal F 150 UI, Merional 2 amp
Day 3: Suprefact 0,25 ml, Gonal F 150 UI, Merional 2 amp
Day 4: Suprefact 0,25 ml, Gonal F 150 UI, Merional 2 amp
Day 5: Suprefact 0,25 ml, Gonal F 150 UI, Merional 1 amp
Day 6: Suprefact 0,25 ml, Gonal F 150 UI, Merional 1 amp.
Initial am avut doza de 75 gonal/zi si acum e de 150... In concluzie trebuie sa mai imi iau gonal ca restul le-am luat din ungaria.. unde gasesc?
schema mea e foarte asemanatoare cu a cezarei! cu 3 intepaturi /zi... si mai e si prima data cand ma injectez singura!
asa ca sa nu te mai prind samiro ca te plangi! ![]()
cat despre mutatia mea, a zis ca o are 40% din populatie si ca el nu o vede ca pe o anormalitate! dar sa iau totusi 5 mg de acid folic / zi in timpul procedurii...
acum astept cm-ul care nu mai vrea sa apara
ca sa ii trimit mail si el sa imi dea schema pe zile! afurisit de cm!!!!!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mirela2 spune:
mami gonal gasesti la farmacia TEI din Bucuresti cu reducere 5%.
vezi ca se poate face si comanda la farmacia cu pricina
http://www.farm.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=117446&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1
cauta si aici poate gasesti, dar suna si la farmacia Tei
mami_vreau spune:
si eu tot la farmacia tei ma gandeam! auzi dar reducerea de 5% se aplica la pretul de pe site? in ce conditii?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui mami_vreau si eu tot la farmacia tei ma gandeam! auzi dar reducerea de 5% se aplica la pretul de pe site? in ce conditii? Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
se aplica pt toate med destinate in fiv
samira33 spune:
mami...
si eu iau acid folic...si mi s-a pus pata si pe niste suplimente
http://ivfherbalsupport.com/product_info.php?cPath=&products_id=23
ma mananca rau sa le comand![]()