Fiv in Ungaria 90
Raspunsuri - Pagina 6
samira33 spune:
fetelor...voi cat progesteron injectabil ati facut dupa ET???si cand l-ati inceput???si asta se face tot subcutan sau intramuscular???
am inteles ca in Romanica nu se gaseste,asa este???
eu cu utrogestanul nu prea ma inteleg...cu ala oral zici ca-s drogata...iar ala intravaginal...nush cum naibilor fac...imi curge tot...il gasesc in chiloti![]()
![]()
![]()
luck spune:
samira
eu la Zadori am facut progesteron injectabil de 25 mg suplimentar , o injectie la 2 zile , intramuscular.
Zadori dadea progesteron injectabil doar in cazul in care el presupunea o deficienta progesteronica.
Este adevarat in Romania nu se gaseste , eu l-am luat din Ungaria.
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
samira33 spune:
pai da..si eu am progesteronul nitel cam mic...si as prefera sa fac injectabil...o sa-i spun lui Kovacs.
merci de info luck
felicia_ spune:
Nici in Ungaria nu se mai gaseste... mie mi-a zis dr K sa fac rost, daca am de unde...
violeta70 spune:
Buna seara fete dragute!
Sami felicitari pentru cursa inceputa si curaj, ca doar este pentru o cauza nobila, nu?

Mirela sa stea puiutii la caldurica 9 luni, ca afara este un frrrriggggg de mori si ninge
Ai grija cu hiperstimularea.
tannoo25 
Cand ma gandesc ca maine trebuie sa merg la munca, imi vine sa ma
. Mai am si auditul pe cap, bine ca sunt doar 3 zile, insa probabil vor fi maraton.
O saptamana usoara si poate se termina cu urgia asta de iarna, ca eu sincer m-am saturat. Vreauuuuuuu caldura si soareeeeee!
Pupici
Dumnezeu are grija de noi 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 nici in Ungaria nu se mai gaseste??/ dar in Germanica il gasesc,da??? vio ![]() |
se gaseste cum sa nu.
poi tu sami, dupa utrogestan tre sa stai 2 ore intinsa in pat nu sa pleci.
adipapazi spune:
fetelor, am reaparut, dupa sambata mortilor, cimitire, bocete, amintiri.
deci:
1. mirela, sa scada burta acuma de la hiperstimulare, dar apoi sa o ai cat casa! sa fie cu lipici si cu okisori!
2. felicia, bafta multa cu FET-ul. intrebare pt tine: cum faci cu PGR injectabil? de ce? de unde ei? subcutan sau IM?
3. rubia, muuuuuuuulte felicitari, eu sunt leoaica si iti dai seama ce sensibila sunt la vestea ta!
4. clara, hai cu beta ala de maine!
5. cezara66, amp=fiola, are 75 IUI, le pui pe amandoua fiolele dintr-o singura injectie. practic, inteleg ca vei face 3 tepuri zilnic!
6. samira, iti fac eu injectiile, vrei? auzi, PK e la curs numai in ziua aia sau mai multe zile e plecat? ca tot la inceputul lui martie ma infiintez si eu la el.cum faci programare la dr albu, adica cu cate zile inainte tre sa suni ca sa obtii un loc la echo?
7. lidiadiana, sunt la fiv2. fiv 1 cu protocol normal, lung, fara ovocite in foliculi.nu se stia atunci valoarea amh-ului.acum voi avea alt protocol: marvelon (AC), apoi stimulare cu gonal-f si merional.
Fetelor, bag de seama ca pe 8 martie mutam pravalia la carciuma la budapesta si bagam un chiolhan de rasuna dunarea!

adipapazi spune:
si dia_nei, numai de bine sa ii zica pk, manca-l-ar mama. cum vine el acuma odihnit din concediul asta unde n-a scapat de noi (iar l-am mailuit ca aveam neclaritati si s-a executat, saracu'). ce-o zice el acuma? astea in romania au innebunit, stau in casa de spaima zapezii si clocesc oua si idei de fiv.
deci, tinem pumnii dianei!
irinaflorea spune:
Hello!!!!! Iata-ma si pe mine pe aici!!!!! Ce harnicutze sunteti!! V-am lasat la capitolul 88 si va gasesc la 90?!
Dragelor......Mirela...deja a trecut timpul? Ai fost la ET? Doamne ajuta-ti. Sper ca de data asta sa ramana ingerasii la mamica lor in burtica!!!!!

Samira succes, iti tin pumnii. Sper ca martie sa fie luna ta, si nu numai.
Felicia Bafta!!!
Clara iti tin pumnii cu respiratia taiata pe maine!!!!
Rubia am cam ramas in urma cu cititul, dar la prima vedere se pare ca trebuie sa te felicit????????
Bravo, sper sa ne molipsim si noi

Ancuto iti tin pumnii

Io cam dormitez, si trag de timp.....normal trebuia sa merg si eu luna asta ....dar dupa patania trecuta, ma cam dau dupa colt....si-mi adun curajul sa o iau de la capat.poata in martie? sau aprilie?
Nu stiu.
Va pup si va tin pumnii!!!!!!