Fiv in Ungaria 90
Raspunsuri - Pagina 5
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 auzi mire...da din ala la pen nu exista??? ca asa am curaj sa-mi fac singura...sau macar sa incerc. sau la pen e doar gonal f??? |
numa gonal si puregon
curaj gaina ca te tai, eu mi le am facut singura

cezara66 spune:
Mi-a raspuns si mie PK.Schema este urmatoarea:
Marvelon 15 zile(adica pana in 13 feb.si intre timp un eco,in tara)
3 zile pauza(adica 14.15.16 feb)
Stimularea: suprefact gonal merional/menopur
ziua 1=17 feb 0.5 ml - -
ziua 2=18 feb 0.5 ml 2 amp 2 amp
ziua 3=19 feb 0.25 ml 2 amp 2 amp
ziua 4=20 feb 0.25 ml 2 amp 2 amp
ziua 5=21 feb 0.25 ml 2 amp 2 amp
ziua 6=22 februarie - eco LA BUDAPESTA
Deci 1''amp'' inseamna 0.75u.i si la gonal si la merional/menopur?
mirela2 spune:
citat din mesajul lui samira33 stiam eu...ca la mine trebuie sa fie cu chin mai mare![]() |
ioii ui la ea ce plange

felicia_ spune:
Samira, stai usor ca nu-i greu!
Si menopurul se faca subcutanat, deci faci asa: cumperi seringi de insulina (sunt mici si ai acul ff subtire). Indicatii concrete iti dam mai incolo putin, ca acum uiti.![]()
cezara66, bafta si tie! "amp" e prescurtarea de la "ampoule" - fiola. Fiolele de gonal si merional/menopur au cate 75 ml.
samira33 spune:
stiu feli...ca tot cu din alea am facut si la primul Fiv...da tot mi-e frica de mor...si partea mai naspa e ca al meu nici nu vrea sa auda,sa vada sa-mi faca el...asa ca...am morcovu cu tot cu iepure si cu neamu vanatorului 

mirela2 spune:
| citat din mesajul lui samira33 plang mirelo...ca acele sunt fobia vietii mele...si acum tre sa ma gauresc singura ![]() ![]() ![]() |
stai linistita
eu ce sa mai zic ca s vanata pe burta de la clexane, dar dam inainte, pt casa fie bine...matusica

luck spune:
samira , cezara

supeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr ..........
Bafta multa !!!!!!!!!
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita
samira33 spune:
gata!!!...in 3 saptamani sunt la Budapesta.
ma duc maine sa-mi cumpar Menopur,maine imi fac programare si la echo la dr. Albu...si cam atat mai am de facut.

stiam eu...ca la mine trebuie sa fie cu chin mai mare